Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Küçükçekmece'de bekçilerden kaçarken kadını ezerek öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi

Küçükçekmece'de denetim yapan bekçilerden kaçarken, mendil satan 60 yaşındaki Seval Tutanel'e çarparak ölümüne neden olan Kadir A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin hırsızlık suçundan 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu bu nedenle kaçmaya çalıştığı belirlendi. Şüphelinin ifadesinde "Kadına çarptığımı hatırlamıyorum. Onu görmedim" dediği öğrenildi.

ABONE OL
Ali AKSOYER / İSTANBUL, (DHA)-

Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi Osmanbey Sokak'ta önceki gün saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda yol üzerinde rutin kontrollerini yapan bekçiler yaya olarak gelen bir kişiyi kontrol etmek istedi. Önce kimliğinin yanında olmadığını söyleyen kişi bir anda koşarak kaçmaya başladı. Peşindeki bekçileri atlatmak için park halindeki minibüsüne binerek kaçmaya çalışan şüpheli, bu sırada yol kenarında bulunan 60 yaşındaki Seval Tutanel'e çarparak ağır yaraladı. Çıkan karışıklıktan faydalanarak kaçan şüpheli Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede İkitelli'de arkadaşının evinde banyoda saklanmaya çalışırken gözaltına alındı. Mendil sattığı öğrenilen Seval Tutanel ise tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

 

6 AYRI DOSYADAN ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli Kadir A.'nın hakkında hırsızlık suçundan 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ayrıca 6 ayrı dosyadan arandığı ortaya çıktı. Şüphelinin emniyette verdiği ifadesinde bu nedenle kaçtığını söylediği ve 'Kadını hiç görmedim. Ona çarptığımı hatırlamıyorum' dediği öğrenildi.


Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Diğer Haberler

  1. Fark ücretine itiraz eden kadın eczaneye saldırdı; o anlar kamerada
  2. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kayseri’de AR-GE Merkezi'ni ziyaret etti
  3. Bitlis’te otomobil TIR’a çarptı: Karı-koca öldü, 5 kişi de yaralı
  4. Bayram tatili yolunda kaza: Baba öldü, eşi ile 4 oğlu yaralandı
  5. Sultanbeyli'de uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheliden biri tutuklandı
  6. Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan’ın ölümüne ilişkin yanıltıcı bilgi paylaşan şüpheli gözaltına alındı
  7. Çerçioğlu’nun avukatı: Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağız
  8. 876,5 yıl hapisle yargılanan firari deprem sanığı, 250 gün sonra yakalandı
  9. Şikayetvar'dan 'veri ihlali' iddialarına ilişkin açıklama
  10. 15 yıldır köydeki öğrencileri okullarına ulaştıran şoför Hanım: Kadınların yapmayacağı şey yoktur

© Copyright 2026

DHA