Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Küçükçekmece'de metruk binada cesedi bulunan Fatih Aydın son yolculuğuna uğurlandı

Küçükçekmece'de metruk binada 13 Nisan'da bir ceset bulundu ve cesedin geçtiğimiz Temmuz ayında kaybolan Fatih Aydın'a ait olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından teslim alınan Aydın'ın cenazesi Halkalı Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ABONE OL
Altunay TUGA / İSTANBUL, (DHA)

Küçükçekmece'de 7 Temmuz 2024 tarihinde Halkalı Şehit Ahmet Zehir Polis Merkezine başvuran Rabia Aydın, oğlu Fatih Aydın'ın (21) babasıyla tartışma yaşadıktan sonra evden çıktığını bir daha da geri dönmediğini belirterek polisten yardım istedi.

Polis olayla ilgili yaptığı incelemede 13 Nisan Pazar günü Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Atatürk Köşkü Caddesi Kibrithane arkasında bulunan metruk binada kimliği meçhul bir erkek cesedi bulundu. Ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Burada cesetten alınan DNA örneği, anne Rabia Aydın'dan alınan örnekle karşılaştırıldı. Tamamlanan inceleme sonucunda cesedin 7 Temmuz 2024'ten bu yana kayıp olarak aranan Fatih Aydın'a ait olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumunda yapılan DNA incelemesi sonucu ortaya çıkan yeni bilgi üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemleri tamamlanan Fatih Aydın'ın cenazesi dün Adli Tıp Kurumu'ndan ailesi tarafından teslim alındı. Aydın'ın cenazesi bugün öğle vakti Halkalı Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından Başakşehir'de bulunan Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Karla kapanan yol açıldı, 7 aylık bebek hastaneye ulaştırıldı
  2. Şemdinli–Derecik kara yolu kar nedeniyle ulaşıma kapatıldı
  3. Siirt-Bitlis kara yolu, kar nedeniyle ağır tonajlı araçların geçişine kapatıldı
  4. Hasta taşıyan ambulans yoldan çıktı; kamyonet sürücüsü kurtardı
  5. Başakşehir'de gasp iddiası; şüpheliler 100 metre sonra para dolu çanta ile yakalandı
  6. Bitlis’te yoğun kar yağışı nedeniyle bazı yollar ağır vasıta trafiğine kapatıldı
  7. Rahatsızlanan çocuk, ekiplerin kapanan mezra yolunu açmasıyla hastaneye ulaştırıldı
  8. Karabük’te gece saatlerinde kar yağışı etkisini artırdı
  9. Manisa’da karda mahsur kalan avcılar kurtarıldı
  10. Aydın’da hafif ticari araçta çıkan yangın söndürüldü

© Copyright 2025

DHA