Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Küçükçekmece'de otomobil takla attı

Küçükçekmece’de, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önce aydınlatma direğine daha sonra aynı yönde giden panelvana çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

ABONE OL
Baran AKKAYA/İSTANBUL,(DHA)

Kaza, saat 12.00 sıralarında, Küçükçekmece Hürriyet Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Güneşli istikametine seyir halindeki 34 DKH 556 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim S., direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce aydınlatma direğine, daha sonra aynı yöne giden panelvan araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarak durdu. Kazada, otomobil sürücüsü İbrahim S., hafif şekilde yaralandı. Panelvan araç sürücüsü Ali B. ise kazada yara almadı.

Kazayı gören diğer sürücüler polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaralı İbrahim S.'yi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Kaza nedeniyle trafik akışı tek şeritten sağlandı. Takla atan aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

 

Diğer Haberler

  1. Akademisyen Cenk Yiğiter’e silahlı saldırı davasında karar açıklandı
  2. Bitlis’te uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama
  3. Pegasus 'CFM LEAP-1B motor' siparişini duyurdu
  4. Altyapı çalışmasında doğalgaz hattında sızıntı: 3 sokak ve bir cadde üzerinde kesinti yaşandı
  5. Tek katlı evde çıkan yangında yaralandı
  6. Fünyeyle patlatılan poşetten ayakkabı kutusu çıktı
  7. Şişli'de trafik kazasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
  8. Halıya sarılı cesedi bulunan Sedef Güler cinayeti davasında sanık: Uyandığımda ölmüştü
  9. Fatma Zehra Kınık hakkında 2 yıl 6 ay hapis cezası
  10. RTÜK'ten 2 dijital platform ile 3 radyoya ceza

© Copyright 2025

DHA