Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kumar operasyonunda 171 kişiye 693 bin 405 TL ceza

İzmir'in Bornova ilçesinde jandarmanın 4 ayrı adrese düzenlediği baskında kumar oynarken yakalanan 171 kişiye toplam 693 bin 405 TL para cezası kesildi.

ABONE OL
Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)-

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bornova ilçesine bağlı Egemenlik, Gökdere ve Yaka mahallelerindeki 4 ayrı adreste kumar oynatıldığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen jandarma, 15 Nisan'da adreslere baskın yaptı. Baskınlarda 171 kişi, kumar oynarken yakalandı. Bu kişilere toplam 693 bin 405 TL idari para cezası kesildi, işletmeler mühürlendi. Kumar oynatan A.Ç., Ö.T. ve A.K. ise 'kumar oynatmak için yer temin etmek' ve 'mühür bozma' suçlarından gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

62'NCİ KEZ MÜHÜRLENMİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde jandarmanın 1 kahvehane ve 3 depoya düzenlediği baskında 'kumar oynatmak için yer temin etmek' ve 'mühür bozma' suçlarından gözaltına alınan A.Ç., Ö.T. ve A.K., haklarında adli işlem başlatılarak serbest bırakıldılar. Baskın yapılan kahvehanenin, 62'nci kez mühürlendiği bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Büyükçekmece'de boğulma ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı
  2. İspanya ve Fransa'daki orman yangınlarında görev yapan 4 uçak Türkiye'ye döndü
  3. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturmada Veli Ağbaba'nın ağabeyi tutuklandı
  4. 12 yaşındaki Ertuğrul hafriyat alınan gölette boğuldu
  5. Dernek başkanı hayvansever Mutlu’nun öldürülmesiyle ilgili ağabeyi ve 4 kişi tutuklandı
  6. Erzurum Adliyesinin arşiv bölümünde yangın
  7. Muğla’da 4 gündür kayıp olarak aranıyordu, serada ölü bulundu
  8. Fatih'te 19 yaşındaki Ali'nin bıçakla öldürüldüğü kavgaya ilişkin gözaltı sayısı 10'a yükseldi
  9. Özlem'i öldüren boşanma aşamasındaki eşine ilk duruşmada ağırlaştırılmış müebbet verildi
  10. Uludağ'da orman yangın

© Copyright 2026

DHA