Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kurusıkı tabancayla büfe soygunu kamerada

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki bir büfeye giren A.Ö. (19) kurusıkı tabancayla kasiyeri tehdit edip yaklaşık 5 bin lira alarak kaçtı. Soygun anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, şüpheli 4 saatlik operasyonla yakalandı.

ABONE OL
Onur KAYA/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ), (DHA)-

Çerkezköy ilçesi Barbaros Caddesi’nde saat 12.30 sıralarında bir büfeye giren A.Ö., bir süre raflardaki ürünleri inceledikten sonra kimsenin bulunmadığı sırada üzerinde taşıdığı tabancayı kasiyere doğrulttu. A.Ö., kasiyeri tabanca ile tehdit ederek kasadaki paraları vermesini istedi. Şüpheli, yaklaşık 5 bin lira aldıktan sonra yürüyerek kaçtı. Kasiyerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

İş yeri ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, şüphelinin A.Ö., olduğunu belirleyerek operasyon başlattı. Yaklaşık 4 saat süren operasyonda A.Ö., adliye binası arkasında üzerinde soygunda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. A.Ö.’nün soygunda kullandığı tabancanın kurusıkı olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan A.Ö. ile ilgili soruşturma sürüyor.


SOYGUNCU BULGARİSTAN UYRUKLU ÇIKTI

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde girdiği büfede kurusıkı tabanca ile kasiyeri tehdit edip aldığı paralarla kaçan şüphelinin gerçek kimliği belli oldu. Yakalandıktan sonra kendisini polise A.Ö. olarak tanıtan şüphelinin yapılan incelemesinde Bulgaristan vatandaşı Nayden İvanov K. (19) olduğu belirlendi. Şüphelinin yapılan üst aramasında ise büfeden aldığı yaklaşık 6 bin TL bulundu. Emniyete götürülen şüpheliyle ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)


© Copyright 2025

DHA