Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kuşadası Belediyesi'ne 'yolsuzluk' soruşturması; belediye başkanı dahil 6 gözaltı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'rüşvet' ve 'irtikap' suçlarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında; aralarında Aydın'ın Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in de bulunduğu 6 kişi, gözaltına alındı.

ABONE OL
Melek FIRAT/KUŞADASI (Aydın), (DHA)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'rüşvet' ve 'irtikap' suçlarına yönelik yürütülen ve Belediye Başkanı Ömer Günel'in de aralarında bulunduğu 6 kişinin gözaltına alındığı soruşturma kapsamında Kuşadası Belediyesi'nde polis ekiplerince arama yapıldı. Polis, belediye binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Belediyedeki çok sayıda dosya ve dokümana el konuldu.

BAŞKAN GÜNEL'DEN AÇIKLAMA

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İstanbul'da bu sabah gözaltına alınmasıyla ilgili sanal medya hesapları üzerinden bir paylaşım yaptı. Başkan Günel paylaşımında, "Avukatlık mesleğine, haksızlığa karşı adalet duygusuyla başladım. Hayatta insanın kendini savunması da varmış. Şimdi anlıyorum ki mücadelem sadece haksızlığa karşı değil, kötülüğe ve kötüye karşı da olacak" dedi.

Diğer Haberler

  1. Adana’da tabancayla başından vurulmuş halde bulunan çocuk, tedaviye alındı; ağabeyi tutuklandı
  2. Emniyet Müdürü, şehit çocuğunu okuldan özel harekat aracıyla alıp evine bıraktı
  3. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında duruşma yarına ertelendi
  4. 12 yıl sonra kimliği belirlenen Dilek Kalkan'ın ölümüne ilişkin 2 şüpheli tutuklandı
  5. Aziz İhsan Aktaş’a yönelik ‘suikast’ davasında 6 kişiye tahliye kararı
  6. Silivri açıklarında ceset bulundu
  7. 4 milyar liralık hacimli yasa dışı bahis operasyonu: 68 gözaltı
  8. Antalya’da suç örgütü propagandasına operasyon; 2 şüpheli yakalandı
  9. Ordu’da arazi kavgasında kardeşini öldürdü, yeğenini yaraladı
  10. Adalar Belediye Başkan Vekili Medine Pamuk görevinden istifa etti

© Copyright 2026

DHA