Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza; ambulans gelene kadar annesinin başucundan ayrılmadı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sapağı kaçırdığı için geri geri gelen hafif ticari araç sürücüsü, kazaya neden oldu. Hafif ticari araca arkadan çarpan otomobilin sürücüsü yaralanırken araçtaki oğlu ambulans gelene kadar annesinin başucundan bir saniye bile ayrılmadı.

ABONE OL
İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL,(DHA)-

Kaza, saat 12.45 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu, Eyüpsultan bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İstanbul Havalimanı istikametinde sapağı kaçıran 07 FIB 51 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü, emniyet şeridinde geri geri gelmeye başladı. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan 54 BT 151 plakalı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı merkezini arayarak haber verdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü çevredekiler tarafından otomobilden çıkarılarak emniyet şeridine alındı. Annesiyle birlikte otomobilde olan küçük çocuk ise ambulans gelene kadar annesinin yanında ağlayarak bekledi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri havalimanı istikametini trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptıkları sürücüyü hastaneye kaldırdı. Jandarma, kazayla ilgili çalışma başlattı.

GERİ GERİ GELMİŞ

Kazayı gören Metin Yılmaz, "Mavi aracın sahibi sağa yanaşmış. Kuzey Marmara'da geri geri gelmiş ve gidiş olmadığı halde bu aracın sahibi hanımefendide fark etmemiş arkadan vurmuş. Süratli şekilde vurmuş" dedi.



Diğer Haberler

  1. Galatasaray-Çorum FK maçında karaborsa bilet satan 2 şüpheli tutuklandı
  2. Dünya Mirası listesinde İstanbul umudu; en fazla aday Türkiye'den
  3. Rusya'da İHA saldırısına uğrayan gemi İstanbul Boğazı'ndan geçiyor
  4. Bakan Gürlek: Nişasta bazlı şeker niteliğindeki ürünlerin piyasaya sürüldüğü tespit edilmiştir
  5. Muğla'da tur otobüsü, TIR'a çarptı: 2 ölü, 8 yaralı
  6. İstavrit kıyıya yaklaşınca plaj balık tutanlarla doldu
  7. Ticaret Bakanlığı: Yılın ilk 7 ayında 1 milyar 874 milyon lira ceza uygulandı
  8. Saros’ta kürek sörfü tahtasıyla açığa sürüklenen 2 kişiyi Sahil Güvenlik kurtardı
  9. Bayrampaşa’da hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
  10. Manavgat’ta 6 araç zincirleme kazaya karıştı; 17 yaralı

© Copyright 2026

DHA