Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Lunaparkta, 'ahtapot' adlı eğlence aracında fenalaşan liseli Rümeysa öldü

Bursa'da lunaparkta bindiği ‘ahtapot’ adlı eğlence aracında fenalaşan lise öğrencisi Rümeysa Arslanbuğa (16), tedaviye alındığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Mehmet İNAN/BURSA (DHA)

Kentte bir çelik döküm fabrikasında çalışan Ahmet Arslanbuğa, Cumartesi günü oğlu ve lise son sınıf öğrencisi kızı Rüneysa ile Kültürpark'taki lunaparkaa gitti. Burada, kardeşi ile ‘ahtapot’ adlı eğlence aracına binen Rümeysa Arslanbuğa bir süre sonra rahatsızlandı. Baygınlık geçiren Arslanbuğa, durdurulan araçtan indirildi. İlk müdahalesi, bu sırada tesadüfen lunaparkta bulunan bir sağlıkçı tarafından yapılan Rümeysa Arslanbuğa, çağrılan ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şuuru kapalı olan Arslanbuğa, dün saat 11.00 sıralarında doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

​Ölümü ile yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğan Rümeysa Arslanbuğa'nın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından aynı gün merkez Osmangazi ilçesine bağlı Güneybayır köyünde toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Manisa’da torunu tarafından bıçaklanan babaanne hayatını kaybetti
  2. Menenjit tedavisi gören ilkokul öğrencisi hayatını kaybetti
  3. 2 katlı evde çıkan yangın söndürüldü
  4. Konya'da 3,5 büyüklüğünde deprem
  5. Park halindeki TIR'a çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı
  6. Adana'da evinde çıkan yangında yaralandı
  7. Libya Genelkurmay Başkanı AL-Haddad'ın jeti düştü
  8. 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı 'yan bakma' kavgası cinayetinde karar
  9. İzmir merkezli iki ilde DHKP/C operasyonu: 27 gözaltı
  10. Gazze’de İsrail saldırısında öldürülen 6 yaşındaki Hind Rajab’ın hikayesi film oldu

© Copyright 2025

DHA