Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Macaristan'da tutuklu bulunan suç örgütü yöneticisi, Türkiye'ye getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan ve 25 Mayıs 2024'te Macaristan'da yakalanarak tutuklanan Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü yöneticisi Serdar Sertçelik'in Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Yerlikaya, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı ve İnterpol-Europol Daire Başkanlığı görevlileri ile Macar polisi tarafından, A.B.K. organize suç örgütü yöneticisi Serdar Sertçelik Macaristan'dan ülkemize getirildi. 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, kasten öldürme ve bir suçu gizlemek, başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme' suçlarından hakkında kırmızı bülten çıkartılan Serdar Serçelik, 25 Mayıs 2024 tarihinde Macaristan'da yakalanmış ve tutuklanmıştı" dedi.

TUTUKLANDI

'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, kasten öldürme ve bir suçu gizlemek, başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme' suçlarından Kırmızı Bülten ile aranan ve Macaristan’dan Türkiye’ye iade edilen Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütü yöneticisi Serdar Sertçelik, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. 8 katlı binanın elektrik panosu patladı; bina tahliye edildi
  2. Tarihin kaderini değiştiren Nusret Mayın Gemisi, 18 Mart'tan önce karaya oturmuş
  3. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 7'nci gün
  4. Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2 TIR çarpıştı: 2 yaralı
  5. Kartal’da sürücüsünün makas attığı otomobil, taksiye çarptı: 3 yaralı
  6. Kamyonet TIR’a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
  7. Bursa'da otomobil enerji nakil hattı direğine çarptı: 3 yaralı
  8. Bursa’da otomobil göle düştü: 1 yaralı
  9. Ramazan Bayramı’nda ücretsiz toplu taşıma araçları Resmi Gazete’de
  10. Türkiye'nin ilk yerli helikopteri uçuş sertifikasını aldı

© Copyright 2026

DHA