Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Malatya'da depremzedelerin buruk bayramı

Malatya'da 6 Şubat 2023’teki depremlerde yakınlarını kaybedenler Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yağışlı havaya rağmen Deprem Şehitliği’ni ziyaret etti. Vatandaşlar, yakınlarının mezarları başında dualar edip gözyaşı döktü.

ABONE OL
Recep BAĞDAT/MALATYA, (DHA)

Malatyalı depremzedeler, kılınan bayram namazının ardından depremde kaybettikleri yakınlarının mezarlarını ziyaret etti. Yağışlı havaya aldırış etmeden Şehir Mezarlığında oluşturulan Deprem Şehitliği'nde kaybettikleri yakınlarının mezarlarına gelenler, dualar edip gözyaşı döktü. Bazı depremzedeler ise kaybettikleri yakınlarının mezar taşlarının üzerine şeker bıraktı.

Depremde 2 torununu ve gelinini kaybeden Hamza Gönültaş, "Onlar benim yavrularım. Bayram günü onları burada yalnız bırakamazdım. Her bayram bizim için buruk geçiyor, acımız ilk günkü gibi taze" diye konuştu.


Diğer Haberler

  1. Piyasa değeri 40 milyon TL olan sahte şampuan ele geçirildi
  2. Refüje ve su tankerine çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı
  3. Babaannesini dövüp, ziynet eşyalarını gasbettiği iddiasıyla tutuklandı
  4. Gazdan zehirlenen bebek öldü
  5. İzmir'de 1,3 ton uyuşturucu madde ele geçirildi
  6. Otomobille kamyonet çarpıştı; 3 yaralı
  7. Kadın kıyafetli hırsızlar, 600 saatlik kamera kaydı incelenerek yakalandı
  8. Rojin Kabaiş’in babası: Telefon açılsa bizim için bir umut olurdu
  9. Girişimci kadınların ürünleri New York'ta sergilendi
  10. İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü kurtarılamadı

© Copyright 2026

DHA