Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Maltepe'de odasına gizli kamera yerleştirdiği patronunu rehin aldı; koğuş arkadaşıymış

Maltepe'de iddiaya göre bir şirkette özel güvenlik görevlisi ve şoför olarak çalışan bir kişi, patronunun odasına ses ve görüntü kaydetmek için gizli kamera yerleştirdi. Patronunun düzeneği fark etmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen tartışma sonrası şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ABONE OL
Dilara ŞAHİN - Mert ORDU - Murat SOLAK/İSTANBUL, (DHA)

Olay saat 11.00 sıralarında Maltepe Esenkent Mahallesi Aksu Caddesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan İlker K., iddiaya göre şoförlüğünü yaptığı patronu Fehmi. K.'nin odasına gizli kamera yerleştirdi. Durumu fark eden Fehmi K. şoförü İlker K. ile tartışmaya başladı.

DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Fehmi K., şoförü İlker K.'yi işten çıkaracağını söyleyince öfkelenen şüpheli silahla patronunu odasında rehin aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada şüpheli olay yerinden kaçtı. Rehin alınan Fehmi K. olay sonrası polis ekipleriyle görüştüğü sırada şüpheli tekrar iş yerine geldi.Elindeki silahla iş yerinin kapısına defalarca ateş eden İlker K. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli İlker K. ve patronu Fehmi K.'nin birbirilerini cezaevinden tanıdığı ve koğuş arkadaşı oldukları öğrenildi. Saldırgan İlker K. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Fehmi K. (Fotoğrafta)

Diğer Haberler

  1. Başakşehir'de yaktıkları mangal ile otluk alanda yangın çıkaran 3 şüpheli adliyeye sevk edildi
  2. Şile Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheli adliyeye sevk edildi
  3. Bakanlıktan 1600 üreticiye 160 bin küçükbaş hayvan desteği
  4. 69 ilde uyuşturucu operasyonu: 423 tutuklama
  5. Yolunu kestiği taksiciyle tartışıp, araçtaki turistlerde korkuya neden olan sürücüye 180 bin lira ceza
  6. Husumetlisi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü
  7. Ankara-Sivas YHT Hattı'nda ek seferler düzenlenecek
  8. 2026'da 134 terör örgütü mensubu teslim oldu
  9. Hayırsever çiftçi, DMD hastası Uygar için bir kamyon karpuz bağışladı
  10. Muğla merkezli 4 ilde gözaltına alınan 18 göçmen kaçakçılığı şüphelisi adliyede

© Copyright 2026

DHA