Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Manisa’da karda mahsur kalan avcılar kurtarıldı

Manisa’nın Demirci ilçesinde, dağlık alanda avlanmak isteyen ancak yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarıyla yolda mahsur kalan 3 kişi, Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerince yaklaşık 2 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.

ABONE OL
İpek KALAY/DEMİRCİ (Manisa), (DHA) –

Karlı havada av yapmak için Demirci Dağı’na gitmek isteyen eski Alaşehir Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Murat Yılmaz ile beraberindeki İsmail Gelin ve Çağlar Gökkaya, 1530 rakımlı Hışırca Kaya mevkisinde yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarıyla yolda mahsur kaldı.

Yardım talebinde bulunan 3 kişi için harekete geçen 5 kişilik Demirci Belediyesi Arama Kurtarma ekibi, 45 kilometre mesafede zorlu arazi ve olumsuz hava koşullarına rağmen bölgeye ulaştı. Mahsur kalan avcıların aracı, halat yardımıyla çekilerek bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından avcılar ve araçları güvenli bölgeye alınırken, herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.

Yaşadıklarını anlatan Yılmaz, “Karlı havada av için Demirci Dağı'na geldik. Aracımız ile mahsur kaldık. Demirci Belediyesi’ne ulaştık. Ekipler bizi bulunduğumuz yerden kurtardı. Demirci Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

  1. TÜSEB ödülleri için başvurular başladı
  2. Gaziantep’te iki aile arasında kavga: 1 ölü, 5 yaralı
  3. Küçükçekmece'de kazada hayatını kaybeden polis memurunun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı
  4. Malatya'da orman yangını
  5. Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Kerimoğlu’nun kokain testi pozitif çıktı
  6. İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
  7. Tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı
  8. İçtikleri çeşme suyundan rahatsızlandıkları iddia edilen 12 turist tedaviye alındı
  9. Bursa'da tavuk çiftliğinde yangın
  10. İstanbul’da suç örgütüne operasyon: 7 gözaltı

© Copyright 2026

DHA