Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mardin'de 3 aracın karıştığı kazada ölen 4 kişi toprağa verildi

Mardin'in Ömerli ilçesinde, 3 aracın karıştığı kazada hayatını kaybeden Suna Fidan (42) ile çocukları Gülbahar (18) ve Ramazan Fidan (17) ile babalarının kuzeni Mehmet Nur Fidan (51) son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
Salih KESKİN/ÖMERLİ, (MARDİN), (DHA)-

Kaza, dün akşam saatlerinde, Ömerli ilçesi kırsal Taşgedik Mahallesi yolunda meydana geldi. Sürücülerinin isimleri öğrenilmeyen 50 NC 075 plakalı otomobil ile 34 FRL 583 ve 47 ADS 185 plakalı hafif ticari araçlar çarpıştı.

İhbarla bölgeye sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Anne Suna Fidan ile çocukları Gülbahar ve Ramazan Fidan ile babalarının kuzeni Mehmet Nur Fidan yaşamını yitirdi. Kazada S.D. (45), S.D. (55), M.F. (20), M.N.F. (21) ve A.F. (22) de yaralandı. Yaralılar, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından kaldırıldıkları Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hastanenin morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen cenazeler, kırsal Kaynakkaya Mahallesi'ndeki aile kabristanında yan yana toprağa verildi.

Öte yandan, ailenin uzun yıllardır yaşadıkları İstanbul'dan, Ömerli ilçesindeki yakınlarını görmek için kente geldikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. MSB, Tuğberk İmamoğlu gemisi için arama kurtarma faaliyetlerine devam ediyor
  2. Manisa’da maki yangını
  3. Edirne'de uyuşturucu imalathanelerine operasyon; 2 tutuklama
  4. Dezenformasyonla mücadele mesajları Galata Kulesi’ne yansıtıldı
  5. Üsküdar Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
  6. Sahibinin elinden kaçan dana güçlükle yakalandı
  7. Kayıp olarak aranırken, Titus Tüneli'nde baygın halde bulundu
  8. Şanlıurfa’da minibüs, TIR’a arkadan çarptı: 2 ölü, 2 ağır yaralı
  9. Kuşadası’nda 5 katlı bina yıkım sırasında çöktü
  10. 10 kişiyi öldüren saldırganın annesi tutuklandı

© Copyright 2026

DHA