Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mardin’de fırtınada motosikleti devrilen kurye yaralandı

Mardin’de etkili olan fırtına ve toz taşınımı, yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu motokurye, yaralandı.

ABONE OL
Salih KESKİN/MARDİN,(DHA)-

Meteoroloji 15’inci Bölge Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından, akşam saatlerinde Mardin il merkezi ile ilçelerde kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı etkili oldu. Toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesi düşerken, trafikteki araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Kuvvetli fırtına nedeniyle yayalar yürümekte zorluk çekerken, Yenişehir Vali Ozan Bulvarı'nda seyir halindeki bir motosiklet, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada yaralanan motokurye, ambulansla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan fırtına ve toz taşınımı, il genelinde etkisini sürdürüyor.

Diğer Haberler

  1. Malatya’da otobüs devrildi: 4 ölü, 40 yaralı
  2. Evde çıkan yangında hayatını kaybetti
  3. Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek tutuklandı
  4. Mardin'de evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi
  5. 'Dur' ihtarına uymayan motosikletli kazada öldü
  6. İstanbul Boğazı'nda makine arızası yapan gemi kurtarıldı
  7. Bilal Erdoğan: Türkiye'deki uluslararası öğrenci varlığının bizim için önemli olduğunu hatırlatmakta fayda var
  8. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Karasu’da Karaya Oturan NINOVA Gemisindeki 8 Personel Tahliye Edildi
  9. Beylikdüzü'nde araç içerisinde silahla vurulmuş halde bulundu
  10. Fatih Sultan Mehmet, vefatının 545'inci yılında kabri başında anıldı

© Copyright 2026

DHA