Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mardin’de hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıktı; cadde ve sokaklar boş kaldı

Mardin'de hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkarken, kentte tarihi mekanlar, cadde ve sokaklar boş kaldı. Dışarı çıkmayı tercih edenlerse park ve bahçelerde vakit geçirerek sıcaktan korunmaya çalıştı.

ABONE OL
Salih KESKİN/MARDİN, (DHA)-

Meteoroloji 15'inci Bölge Müdürlüğü’nün 'mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık' uyarılarında bulunduğu Mardin’de termometreler 40 derecenin üzerini gördü.

Hava sıcaklığı Kızıltepe'de 44, Derik'te 41, Nusaybin'de 43, Yeşilli'de 40 ve Artuklu'da 41 derece olarak ölçüldü. Bazıları evlerinde kalmayı tercih ederken, bazıları da park ve bahçelerdeki gölgelik alanlarda serinlemeye çalıştı. Meteoroloji 15’inci Bölge Müdürlüğü verilerine göre hava sıcaklığının mevsim normallerinin 2 ila 3 derece üzerinde seyretmeye devam edeceğinin tahmin edildiği kaydedildi.



Diğer Haberler

  1. Yanıltıcı indirim reklamına 1 milyon 83 bin TL ceza
  2. Fenerbahçe tribün liderine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 5 şüpheli yakalandı
  3. Taksim'de helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi
  4. Telefon dolandırıcılığı operasyonunda duvara gizlenmiş telefon çıktı
  5. Gaziantep'te minibüs devrildi; 12 yaralı​
  6. Abdullah Çatlı, ölümünün 30’uncu yılında anıldı
  7. Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine vekaleten Atila Türeli getirildi
  8. Kuşadası’nda silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi ağır yaralandı
  9. Elinde 2 bıçakla caddede bağırırken babası sakinleştirmişti; tutuklandı
  10. TSK Paraşüt Şampiyonası tamamlandı

© Copyright 2026

DHA