Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mardin'de TIR ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü

Mardin'de TIR ile çarpışan motosikletteki Kadir Atay (18) öldü. Kazada ağır yaralanan Serhat Atay (34) da kurtarılamadı.

ABONE OL
Salih KESKİN-Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin),(DHA)-

 

Kaza, gece saatlerinde Nusaybin ilçesi kırsal Eskiyol Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen TIR ile motosiklet çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde motosiklette bulunan Kadir Atay'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Serhat Atay ise ilk müdahalesi sonrası ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kadir Atay’ın cenazesi, hastane morguna gönderilirken, ismi öğrenilemeyen TIR şoförü ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

SERHAT DA KURTARILAMADI

Mardin'de TIR ile motosikletin çarpıştığı, Kadir Atay'ın (18) hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan ağabey Serhat Atay (34) da kurtarılamadı. Kardeşlerin cansız bedenleri, otopsi için Nusaybin Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Soruşturma sürüyor.


Diğer Haberler

  1. Ordu’da sokak köpeklerinin saldırdığı karaca öldü
  2. Adana'da evinde çıkan yangında yaralandı
  3. Libya Genelkurmay Başkanı AL-Haddad'ın jeti ile irtibat kesildi
  4. 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı 'yan bakma' kavgası cinayetinde karar
  5. İzmir merkezli iki ilde DHKP/C operasyonu: 27 gözaltı
  6. Gazze’de İsrail saldırısında öldürülen 6 yaşındaki Hind Rajab’ın hikayesi film oldu
  7. 'Experience AI: Yapay Zeka Temelleri Eğitim Programı'nın yıl sonu lansmanı gerçekleştirildi
  8. Endonezyalı kadının cansız bedeni sahilde bulundu
  9. Gözaltına alınan gazeteci Emrullah Erdinç serbest bırakıldı
  10. İstanbul'da derbi öncesi trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı

© Copyright 2025

DHA