Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mardin'in 2 ilçesinde çıkan örtü yangını söndürüldü

Mardin’in Savur ilçesi kırsal Yenilmez ve İçören mahalleleri arasındaki bölge ile Yeşilli ilçesi merkez Bahçebaşı Mahallesi’nde çıkan örtü yangınları, karadan itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin, havadan da yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

ABONE OL
Salih KESKİN/MARDİN, (DHA)-

Yeşilli ilçesi merkez Bahçebaşı Mahallesi ile Ömerli ilçesi kırsal Gölbaşı Mahallesi'nde, öğleden sonra henüz bilinmeyen nedenle örtü yangınları çıktı. İhbar üzerine her iki bölgeye çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, alevlerden etkilenen hayvanları kurtarıp, onlara su verdi.

YANGINLAR SÖNDÜRÜLDÜ

Mardin’in Savur ilçesi kırsal Yenilmez ve İçören mahalleleri arasındaki bölge ile Yeşilli ilçesi merkez Bahçebaşı Mahallesi’nde çıkan örtü yangınları, karadan itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin, havadan da yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Bölgelerde soğutma çalışmaları sürerken, yangınların çıkış nedenlerinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Camide komşusunu bıçaklayıp öldüren sanığa 16 yıl hapis
  2. Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi İstanbul'da başlıyor
  3. 'Yenidoğan çetesi' davasında duruşma 10 Temmuz'a ertelendi
  4. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yeğeni Murat Keleş savunma yaptı
  5. Silivri'de yapımı süren yeni duruşma salonu havadan görüntülendi
  6. Tavşanlı’da çukura düşen otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
  7. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında duruşmaya sahte basın kartıyla giren şüpheli tutuklandı
  8. Esenyurt'ta çöpte bulunan 1 milyon 200 bin liralık altın sahibine teslim edildi
  9. Ankara'da 'Orman Haftası' kutlandı
  10. Yazar Orhan Pamuk'un 9 dairesinin bulunduğu Taray Apartmanı davasında karar

© Copyright 2026

DHA