Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Markete patlayıcı madde atıp kaçan şüpheli aranıyor

Diyarbakır'da kimliği belirsiz şüpheli, bir markete patlayıcı maddeyle saldırıp kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, iş yerinde hasar meydana geldi. Şüpheli, aranıyor.

ABONE OL
Seyfettin EKEN-Selim KAYA/DİYARBAKIR, (DHA)-

Olay, dün gece, Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Gürsel Caddesi’nde bir markette meydana geldi. Kimliği belirsiz şüpheli, markete patlayıcı madde attı. Saldırı sırasında markette bulunan iş yeri sahibi S.D. yara almadan kurtulurken, şüpheli ise kaçtı. Patlama nedeniyle markette hasar oluştu. İhbarla adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

El BOMBASININ PATLAMA ANI KAMERADA

Diyarbakır’da kimliği belirsiz şüphelinin, bir markete patlayıcı maddeyle saldırıp kaçtığı anların güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Şüphelinin markete attığı patlayıcı maddenin, el bombası olduğu tespit edildi. Kamera kaydında, yüzü kapalı şüphelinin kapısını açtığı marketten içeri el bombasını atıp kaçtığı, bir süre sonra patlamanın meydana geldiği ve yangına neden olduğu, iş yerinin yanından geçen bir kadın da patlama sırasında kırılan camlardan etkilenip, hızla bölgeden uzaklaştığı görüldü. Ayrıca, çevredekilerin marketin içine girip, bidonla su dökerek yangını söndürmeye çalıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Polisin, olayla ilgili soruşturması sürüyor.










Diğer Haberler

  1. MSB, GÖKTÜRK-1'in objektifinden Anadolu görüntülerini paylaştı
  2. Su birikintisine düşen oyuncağını almak isterken canından oldu
  3. Silivri açıklarında bulunan cesedin batan geminin 2'nci kaptanına ait olduğu belirlendi
  4. Kapadokya'da peribacasından kopan kayalar düştü; 2 ölü, 5 yaralı
  5. Sinem Dedetaş, cezaevinden tahliye oldu
  6. Para vermeyen annesini rehin aldı, özel harekat ekipleri yakaladı
  7. Can Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Cem Akaş son yolculuğuna uğurlandı
  8. Kaza şehidi polis memurunun cenazesi, törenle Ankara'ya uğurlandı
  9. Sinem Dedetaş ev hapsi şartıyla tahliye edildi
  10. Kağıthane'de selde kayan toprak kaldırılıyor

© Copyright 2026

DHA