Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Markete patlayıcı madde atıp kaçan şüpheli aranıyor

Diyarbakır'da kimliği belirsiz şüpheli, bir markete patlayıcı maddeyle saldırıp kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, iş yerinde hasar meydana geldi. Şüpheli, aranıyor.

ABONE OL
Seyfettin EKEN-Selim KAYA/DİYARBAKIR, (DHA)-

Olay, dün gece, Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Gürsel Caddesi’nde bir markette meydana geldi. Kimliği belirsiz şüpheli, markete patlayıcı madde attı. Saldırı sırasında markette bulunan iş yeri sahibi S.D. yara almadan kurtulurken, şüpheli ise kaçtı. Patlama nedeniyle markette hasar oluştu. İhbarla adrese polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

El BOMBASININ PATLAMA ANI KAMERADA

Diyarbakır’da kimliği belirsiz şüphelinin, bir markete patlayıcı maddeyle saldırıp kaçtığı anların güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Şüphelinin markete attığı patlayıcı maddenin, el bombası olduğu tespit edildi. Kamera kaydında, yüzü kapalı şüphelinin kapısını açtığı marketten içeri el bombasını atıp kaçtığı, bir süre sonra patlamanın meydana geldiği ve yangına neden olduğu, iş yerinin yanından geçen bir kadın da patlama sırasında kırılan camlardan etkilenip, hızla bölgeden uzaklaştığı görüldü. Ayrıca, çevredekilerin marketin içine girip, bidonla su dökerek yangını söndürmeye çalıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Polisin, olayla ilgili soruşturması sürüyor.










Diğer Haberler

  1. Parktaki cinayetin sanığına müebbet hapis
  2. Polise saldırdığı öne sürülen belediye başkanına 5 ay hapis
  3. Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti; ailenin avukatından mahkemeye 'suç vasfı hatalı' dilekçesi
  4. Emniyet Genel Müdürü Fidan, valilik yaptığı Nevşehir'den uğurlandı
  5. Yemek yapmadığı gerekçesiyle eşini dövüp ölümüne neden sanığa 14 yıl hapis
  6. Saldırıda ölen Avukat Hatice, Harvard'da çalışma yapıp, BM İklim Konferansı'nda görev almış
  7. 'Trans-Hazar Uluslararası Taşımacılık Koridoru'nun Geliştirilmesi'ne ilişkin toplantı İstanbul'da yapıldı
  8. Mabel Matiz'in yargılandığı 'şarkı sözü' davasında mütalaa
  9. Şanlıurfa'da 200 milyon TL'lik dolandırıcılığa 42 gözaltı
  10. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

© Copyright 2026

DHA