Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Marmara'da perşembe gününden itibaren hava sıcaklıkları düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; 17 Ekim Perşembe gününden itibaren Marmara'da hava sıcaklıklarının bölge genelinde hissedilir derecede (4 ili 7 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceğini bildirdi.

ABONE OL
Ünsal YÜCEL/ EDİRNE, (DHA)-

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada, soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi beklendiği ve soğuk havayla birlikte bölgede yağış geçişlerinin görüleceğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Söz konusu yağış ve kuvvetli rüzgarla birlikte, bölgede gerçekleşebilecek olumsuzluklara karşı MGM'nin tahmin, değerlendirme ve erken uyarılarının takip edilmesinin önem arz ettiği ifade edildi. Önümüzdeki hafta başına kadar bazı illerimizde beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları ise şöyle: İstanbul: 15-9, Kocaeli: 15-8, Sakarya: 16-8, Yalova: 17-9, Edirne: 15-7, Kırklareli: 14-6, Tekirdağ: 15-7. 

Diğer Haberler

  1. TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş’ta
  2. Zeytinburnu'nda bıçaklanarak öldürülen taksici cinayetinde iddianame hazırlandı; müebbet hapis istemi
  3. Ankara'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  4. Mersin'de akaryakıt tankında çıkan yangında ölen işçi toprağa verildi
  5. MSB: Son bir haftada hudutlardan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i terör örgütü mensubu 258 kişi yakalandı
  6. Kasapoğlu, Roma’da NATO PA Toplantısına Katıldı
  7. TÜİK: Nüfusun yüzde 14,8'i gençlerden oluşuyor
  8. Tekirdağ’da 'torbacı' operasyonu: 20 gözaltı
  9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki işletmeler için müzik yayınlarında telif uyarısı
  10. Pansiyonda rahatsızlanan 16 öğrenci hastaneye kaldırıldı

© Copyright 2026

DHA