Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Marmaris'te, Barlar Sokağı'nda silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Barlar Sokağı'ndaki bir barda çıkan silahlı kavgada biri ağır, 2 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Acet yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ABONE OL
Yaren ÖZDEMİR/MARMARİS (Muğla), (DHA)-

Olay, saat 07.30 sıralarında Tepe Mahallesi 39. Sokak'taki bir barda meydana geldi. Bar işletmecisi olduğu öğrenilen Zafer Ç. ile müşteriler arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Zafer Ç. tabancayla ateş açıp, kaçtı.

Başından vurulan Hüseyin Acet (22) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Acet ve kurşunların bacağına isabet ettiği Azim Can Nas (24), ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Hüseyin Acet’in durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis ekipleri, Zafer Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Barlar Sokağı'ndaki bir barda çıkan silahlı kavgada Hüseyin Acet (22) ve Azim Can Nas (24), yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Acet yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nas'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Fotoğrafta: Hüseyin Acet

Diğer Haberler

  1. Gülistan Doku soruşturmasının 4’üncü dalga operasyonunda 11 kişi tutuklandı
  2. DHA’ya, 2025'e Damgasını Vuran Haber Fotoğrafı ödülü
  3. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak
  4. Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 2'si ağır 14 yaralı
  5. Kazada otomobil ile minibüs arasında sıkışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
  6. Bursa'da 2 ayrı silahlı saldırının sorumlusu olduğu belirlenen suç örgütüne operasyonda 7 tutuklama
  7. Dolandırıcılar 4 milyon liralık altını, 'Günlük dolgun ücretli iş' ilanıyla buldukları kuryeye aldırmış
  8. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: Hayat imtihanındaki yerinizi ahlaki seçimleriniz belirleyecek
  9. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Niyazi Vural'ın bakım ve destek süreci Bakanlığımız tarafından titizlikle takip edilmekte
  10. Tartıştığı komşu aileden 3 kişiyi tabancayla yaralayan emekli polis tutuklandı

© Copyright 2026

DHA