Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Marmaris'te sıcaklık 21 dereceyi gördü; sahiller doldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahillerde çocuklarıyla vakit geçirdi. İlçede şubat ayının ilk hafta sonunda termometreler öğle saatlerinde 21 dereceyi gösterdi.

ABONE OL
Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA)

Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava etkili olurken, Marmaris'te güneşli havayı fırsat bilenler sahillere akın etti.

Caddelere konumlandırılmış elektronik termometrelerin öğle saatlerinde 21 derece gösterdiği ilçe merkezinde, deniz suyu sıcaklığı 13 derece olarak ölçüldü.

Şubat ayının ilk haftasında güneşli havayı fırsat bilen çok sayıda vatandaş ve yerleşik yaşayan yabancılar, deniz kenarında vakit geçirdi.

Portatif sandalye ve masalarını sahile kuran vatandaşlar içeceklerini yudumlarken çocuklar kumlarda ve parklarda oynadı.

Kimi aileler ise büfelerde eşsiz deniz manzarası eşliğinde çaylarını yudumladı. Kimileri de oltalarını denize atıp, manzara karşısında balık tutmaya çalıştı.Yat Limanı, Kordon ve Atatürk Caddesi sahil yolu yürüyüş ve koşu yapanlar ile bisiklete binenlerle doldu.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, ilçe merkezinde sıcak havanın hafta sonu boyunca etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Diğer Haberler

  1. Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Yalova’da anıldı
  2. Avcılar’da 17 Ağustos Depremi’nde yaşamını yitirenler anıldı
  3. Sultangazi’de inşaatta toprak kayması meydana geldi; sokak kapatıldı
  4. AFAD Başkanı Pehlivan: Arama kurtarma ekiplerimizin sayısını 175 bine çıkardık
  5. Bursa'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
  6. Bursa'da iki grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı
  7. Ormana götürdükleri genci, silahla bacağından yaralayıp kaçtılar
  8. Manisa’da zincirleme kaza: 7 yaralı
  9. Mardin’de kaza sonrası bıçaklı kavga: 3 yaralı
  10. Sivas'ta sel sularıyla karayolu ulaşıma kapandı, araç kuyrukları oluştu

© Copyright 2026

DHA