Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Medya kompleksi açılışında imamın duası herkesi güldürdü

Erzurum'da bünyesinde radyo, televizyon, internet gazeteciliğini barındıran medya kompleksi açılışında imam Hasan Tiryaki'nin "Allah'ım sen Fuat kardeşimizin dünyadan haberler verdiği gibi, ahiretten de haberler vermesini nasip eyle" dediği duası davetlileri güldürdü. Medya kompleksinin sahibi Fuat Yılmaz, "Günün belki de en önemli unutulmaz anısı oldu. Açılış sanki o esprinin gerisinde kaldı. Hocamız bizi güldürdü, Allah da hocamızı güldürsün" diye konuştu.

ABONE OL
Oktay POLAT/ERZURUM, (DHA)

Palandöken ilçesinde kurulum çalışmaları tamamlanan medya kompleksi, törenle hizmete girdi. 380 metrekare kapalı alandan oluşan, bünyesinde radyo, televizyon ve internet gazeteciliği yapılacak kompleksin açılışına AK Parti milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları, televizyoncu Acun Ilıcalı ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol konuşmalarından sonra açılış duasını yapan Erzurum Millet Camii İmam Hatibi Hasan Tiryaki'nin, "Allah'ım sen Fuat kardeşimizin dünyadan haberler verdiği gibi, ahiretten de haberler vermesini nasip eyle" demesi davetlileri kahkahaya boğdu.

'O BİZİ GÜLDÜRDÜ, ALLAH TA ONU GÜLDÜRSÜN'

İmamın dilinin sürçtüğünü söyleyen iş yeri sahibi Fuat Yılmaz, "Takriben 23 yıldır radyo sektörünün içerisindeyim. Uzun bir çalışma sonucunda yeni yerimizi yaptık. Medya kompleksinde, radyo, televizyon ve aynı zamanda internet gazeteciliği yapılacak. Ünlü sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı, açılışımıza bizzat katıldı. O arada kendisi Erzurum'da imam hatip olan hocamız Hasan Tiryaki bir dua ettirdi.

Dua sırasında 'Allah'ım, Fuat kardeşimizin dünyadan iyi haberler vermesini nasip et ve aynı zamanda da ahiretten de güzel haberler vermesini nasip et' deyince, protokol, iş insanları, il müdürlerimiz, bakan yardımcılarımızda bir anda bir gülümseme meydana geldi. Günün belki de en önemli ambiyansı, en unutulmaz anı oldu. Güne damgasını vurdu bu vesileyle açılış sanki o esprinin gerisinde kaldı. Hocamız bizi güldürdü, Allah da hocamızı güldürsün." diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Deniz üstü rüzgar YEKA için 4 alan belirlendi
  2. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  3. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  4. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  5. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama
  6. Nazilli'de yağ aldırma operasyonu sonrası oda başkanı öldü; soruşturma başlatıldı
  7. Eşini ve kayınvalidesini öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  8. Avcılar'da hırsızlık şüphelileri yakalandı; 16 yaşındaki şüphelinin 40 suç kaydı çıktı
  9. Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonu: Rasim Ozan Kütahyalı dahil, 128 gözaltı
  10. Bakan Uraloğlu, Etimesgut Havalimanı ve bağlantı yollarındaki çalışmaları inceledi

© Copyright 2026

DHA