Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mersin’de taksiciye yumruklu bıçaklı saldırı

Mersin’de taksici Mehmet Uğuz (62), aracına aldığı 3 kişinin bıçaklı ve yumruklu saldırısına uğradı. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ABONE OL
Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)-

Olay, saat 02.00 sıralarında, Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi’nde meydana geldi. İlçede taksicilik yapan Mehmet Uğuz, uygulamadan taksi çağıran müşterilerin yanına gitti. Taksiye binen kişiler Uğuz’a hakaret etmeye başladı. Daha sonra Mehmet Uğuz’dan para isteyip, istediklerini de alamayan 3 kişi, önce taksiciyi yumrukla darbetti, ardından bıçakla bacağından yaraladı. Şüphelilerden kurtulup, bölgedeki polis merkezine sığınan Uğuz, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu olan Mehmet Uğuz, şüphelilerden de şikayetçi oldu. Polis, eşkali belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

'PARA VERMEYİNCE BACAĞIMDAN BIÇAKLADILAR'

Taksici Mehmet Uğuz, yaşadıklarını anlatarak, "Gece 02.00 sıralarında uygulamadan taksi çağıran müşterilerin yanına gittim. Yolda önce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp polislere, sağlık çalışanlarına hakaret ettiler. Daha sonra bana hakaret ettiler. Sürekli yolu uzatıyorlardı. Varış noktasına geldiğimizde inmek istemediler. Uyarınca 3 kişi yumruk atmaya başladı. Araçtan indiklerinde para istediler, vermeyince bacağımdan bıçakladılar. Bağırıp, yardım isteyince uzaklaştılar. Ben de karakola sığındım. Belki ölebilirdim. Taksi esnafına yönelik saldırıların son bulmasını istiyorum" diye konuştu.


Diğer Haberler

  1. SGK: Analık ödeneği süresini tekil gebeliklerde 24 haftaya, çoğul gebeliklerde ise 26 haftaya çıkarttık
  2. Halaçlı Mehmet Ağa Konağı, sanat merkezine dönüştürüldü
  3. Tuzla'da tersanede bakım yapılan gemide çıkan yangın söndürüldü
  4. Efes 2026 Tatbikatı'nda 'hava hücum harekatı eğitimi' icra edildi
  5. Tekirdağ'da gaziler, şehit aileleri ve yaşlılar için tekne turu
  6. Mantar yedikten sonra fenalaşan hamile kadın ile karnındaki bebek öldü
  7. Sarıyer’de eski kiracı 74 yaşındaki iş yeri sahibini dövdü: Yere yatırıp, odunu sırtımda kırdı
  8. Doktor çiften örnek davranış; davetliler adına LÖSEV’e bağış yaptılar
  9. Faruk Acar, Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü' paneline katıldı
  10. Ankara'da '15 Temmuz Manşetleri Gazetecilik Atölyesi'

© Copyright 2026

DHA