Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mersin'de Yenişehir Belediyesi'ne 'rüşvet' ve 'ihaleye fesat’ operasyonu; 12 tutuklama

Mersin'de 'rüşvet' ve 'ihaleye fesat karıştırma' soruşturması kapsamında merkez ilçe Yenişehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 33 şüpheliden 12'si tutuklandı.

ABONE OL
MERSİN, (DHA)-

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan 'ihaleye fesat karıştırma', 'rüşvet' ve 'irtikap' soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 Nisan'da sabah saatlerinde Yenişehir Belediyesi'ne operasyon düzenledi. Soruşturma kapsamında aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Ü.C.'nin de bulunduğu 33 şüpheli, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 31 şüpheliden, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Ü.C.’nin de olduğu 2'si şube müdürü, 7 belediye çalışanı ile 5 şirket sahibi toplam 12 şüpheli tutuklandı, 19'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan soruşturma kapsamında 29 taşınmaz ve 13 araca el koyma kararı verildiği bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Düğünden dönen minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı; 21 yaralı
  2. Alanya'da maçta görevli jandarma ve özel güvenlikler gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu
  3. Tekirdağ'da minibüs, TIR'a arkadan çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
  4. Küçükçekmece’de alacak kavgası: 1 yaralı
  5. Temizlemek için girdiği su kuyusunda rahatsızlanan kişi ile onu kurtarmak isteyen arkadaşı metan gazından zehirlenerek öldü
  6. Adıyaman’da zincirleme kaza; 3 yaralı
  7. Otomobil, hafif ticari araçla çarpıştı; 1 ölü, 7 yaralı
  8. Antalya’da rüşvet soruşturması; 2 emniyet müdürü ve 1 komiser gözaltına alındı
  9. Gülistan Doku soruşturması kapsamında 7 ilde operasyon: 11 gözaltı kararı
  10. Damperi açık TIR, EDS direğini devirdi

© Copyright 2026

DHA