Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milyarder işadamı Roman Abramovich’in 430 milyon sterlinlik yatı ilk kez görüntülendi

İngiltere Primier Lig'teki Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich’in 430 milyon sterlinlik yeni süper yatı ilk kez görüntülendi.  ‘Solaris’ isimli yatta bir helikopter iniş yeri, 48 kabin ve 8 güverte bulunuyor.

ABONE OL
Almanya, (DHA)

Rus-İsrailli milyarder iş adamı Roman Abramovich’in Almanya’da bir tersanede inşa edilen 430 milyon sterlinlik yeni süper yatı ‘Solaris’ ilk kez görüntülendi. 36 yolcu kapasiteli, 48 kabine ve 60 kişilik mürettebata sahip olacak yatta bir helikopter iniş yeri, yüzme havuzu ve 8 güverte bulunacak. Yatın tamamlanmak üzere olduğu ifade edildi.


36 YOLCU KAPASİTELİ 48 KABİN BULUNUYOR


Almanya'daki tersanede yapımı tamamlanmasına kısa bir süre kaldığı belirtililen Solaris, 36 yolcu kapasiteli 48 kabin ve 60 kişilik mürettebata sahip olacak. Çarpıcı süperyat, bir helikopter pisti de dahil olmak üzere sekiz güverteye sahip olacak. 460ft Solaris, Buckingham Sarayı'ndan daha büyük bir alanda yapıldı.

Diğer Haberler

  1. Hatay'da 2 milyon 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şüpheli tutuklandı
  2. Uyuşturucuyla yakalanan şüpheli, tutuklandı
  3. 'Aziz İhsan Aktaş' davasında duruşma 17 Şubat'a ertelendi
  4. Manisa'nın ikiz 'Yunus'ları emekliye ayrıldı
  5. Sakarya merkezli 12 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 13 tutuklama
  6. İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 20 zam teklifi İBB Meclisi'nde kabul edildi
  7. Bilal Erdoğan 'Kültürel Miras'ın izinde Projesi Final Programı'nda' konuştu
  8. Traktör Kızılırmak'a yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
  9. Ümraniye'de Özbekistanlı Khakımova'nın öldürüldüğü evde 1 kadının daha öldürüldüğü ortaya çıktı
  10. Oyuncu Kanbolat Görkem Arslan son yolculuğuna uğurlandı

© Copyright 2026

DHA