Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milyon dolarlık banka dolandırıcılığı soruşturması: Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Muslera ek ifade verdi 

Beşiktaş Levent'te bir banka şubesinde "özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu kişileri dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera'nın bir kez daha adliyeye gelerek ek ifade verdikleri öğrenildi.

ABONE OL
Özden ATİK / İSTANBUL, (DHA)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando  Muslera ve Selçuk İnan'ın da mağdurları arasında bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil E., 11 Nisan'da tutuklanmıştı. Seçil E. ifadesinde borsada para kaybettiğini, aldığı hisselerin de batması üzerine girdiği çıkmazdan kurtulmak için müşterileri arasında kar vaadiyle fon sistemine girdiğini söylemişti. Mağdurların, şikayetçilerin anlatımıyla genişletilen soruşturma kapsamında paraları yurtdışına taşıdığı iddia edilen beş şüpheliden üçü daha tutuklanmıştı.

SAVCIYLA GÖRÜŞTÜLER

Soruşturma devam ederken olayın mağdurları arasında bulunan ve daha önce ifade veren Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera'nın bugün de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcısına çıkan Terim, Belözoğlu ve Muslera'nın ek ifade ve delillerini sunduktan sonra adliyeden ayrıldıkları öğrenildi. Ünlü isimlerin gazetecilerin görüntü almaması için acil çıkış kapısından çıkarıldıkları belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Bursa'da otomobil köprü üzerindeki bariyerlere çarptı: 5 yaralı
  2. Polisin 50 kilometre takip ettiği otomobilden 20 bin sentetik ecza ele geçirildi: 1 gözaltı
  3. Erciyes Basın Ödülleri’nde Demirören Medya’ya 3 ödül
  4. Şırnak’ta hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
  5. Erbaa Belediye Başkanı Karagöl: Erbaa’mızın ünlü yaprağını Guinness Rekorlar Kitabı’na yazdırmak istiyoruz
  6. Adıyaman'da yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu
  7. Mersin'de denize giren 7 yaşındaki çocuk boğuldu
  8. Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya 111. dönem kaymakam adaylarıyla bir araya geldi
  9. Malatya'da kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
  10. Mersin'de uyuşturucu operasyonu: 27 tutuklama

© Copyright 2026

DHA