Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Miras kavgası kanlı bitti

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Uzunalan köyünde iki kardeş arasındaki miras tartışması, silahlı kavgaya dönüştü. Ahmet Sinder (59), ağabeyi Salih Sinder'i (62) tüfekle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

ABONE OL
Onur Alp ARSLAN/ÇAN (Çanakkale), (DHA)

Olay bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Çan'a bağlı Uzunalan köyünde ailelerinden kalan mirasın paylaşımı nedeniyle aralarında husumet oluşan Ahmet Sinder ile ağabeyi Salih Sinder, bir kez daha tartıştı. İddiaya göre tartışma sırasında evinden pompalı tüfeğini alan Ahmet Sinder, ağabeyine ateş açtı. Salih Sinder, kanlar içerisinde yere yığılırken, silah sesi üzerine köylüler olay yerine geldi. Olayın ardından eve giren Ahmet Sinder, bu kez aynı silahla kendisine ateşledi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi geldi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde iki kardeşin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kardeşlerin cansız bedenleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, jandarma iki kardeş aile arasında yeni bir olay yaşanmaması için köyde güvenlik önlemi aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Haberler

  1. Hafif ticari araç ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü, 5 yaralı
  2. İstinat duvarına çarpan otomobilin sürücüsü ağır yaralandı, annesi öldü
  3. Sürücünün kontrolünü yitirdiği otomobil, aydınlatma direğine çarpıp, takla attı; 2 yaralı
  4. Evde çıkan yangın, okul lojmanına sıçradı
  5. Tunceli’de ponza ve kum ocağı projesi iptal edildi
  6. Hatay'da çalılık alanda çıkan yangın söndürüldü
  7. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kablan, silah kazasında hayatını kaybetti
  8. Fergani'den tarihi adım: Dünya tarihinde ilk kez hibrit yörünge motoru uzayda ateşlendi
  9. Seven Vega gemisi, Filyos Limanı’nda
  10. Eşini baltayla öldürüp evin banyosuna gömen şüpheli tutuklandı

© Copyright 2025

DHA