Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Miras meselesi yüzünden oğlunu vurdu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde miras meselesi yüzünden husumetli olduğu oğlu E.C.’yi (21) tüfekle vuran baba M.C.(53) ve olayla ilişkisi olduğu öne sürülen diğer oğlu O.C. gözaltına alındı.

ABONE OL
Mehmet Emin COŞKURDERE/SAMSUN, (DHA)

Olay, dün 14.30 sıralarında Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Orta Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.C. miras meselesi sebebiyle husumetli olduğu oğlu E.C.’nin çalıştığı iş yerine gitti. Burada oğluyla tartışan M.C., E.C.’yi otomobilinden çıkardığı tüfek ile iki kez sırtından vurarak, yaraladı. Seken saçmaların bir tanesi E.C.’nin yanındaki kız arkadaşı Y.K.’nin de başına isabet etti. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, M.C. ve olayla ilişki olduğu öne sürülen diğer oğlu O.C.’yi Fatsalılar Mahallesi’nde suç aletiyle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı. M.C.’nin evinde yapılan aramalarda ise, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 6 tüfek kartuşu ele geçirildi. M.C. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Oğlu O.C. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yaralılar E.C. ile Y.K.'nın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Göcek Tüneli'nde yangına müdahaleye giden kamu araçlarından ücret alındığı iddiasına ilişkin açıklama
  2. Toplum Yararına Programı'nda 81 ilde 30 bin kontenjan
  3. AKUT kurucusu Ali Nasuh Mahruki hakkında 4 yıl 6 ay hapis talebi
  4. Fatih’te sanal medyada tartışıp buluştular, kavgada 19 yaşındaki Ali bıçakla öldürüldü
  5. Bodrum'da su alan tekne battı
  6. Sinyalizasyon direğine çarpıp ikiye bölünen otomobilden sağ çıktı
  7. Büyükçekmece'de daireden akan su alt kattaki eve sızdı: 3 aydır çekpasla temizliyoruz
  8. Kıyıya yaklaşan yunus tatilcilerin yakınında yüzdü
  9. Yasemin'i öldürdüğü 19 yıl sonra ortaya çıkan sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebi
  10. AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir'den Ertuğrul Özkök'ün sözlerine tepki

© Copyright 2026

DHA