Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Miras yüzünden tartıştığı eniştesini satırla yaraladı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde Ö.Z., miras yüzünden tartıştığı eniştesi Ertuğrul Demirci’ye satırla saldırdı. Demirci, aldığı darbeler sonucu ağır yaralanırken gözaltına alınan Ö.Z. ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

ABONE OL
Selda Hatun TAN/KARTEPE (Kocaeli), (DHA)-

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Kartepe ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nida Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Ö.Z. ile eniştesi Ertuğrul Demirci evdeyken miras meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.Z., eline aldığı satırla Demirci’ye saldırarak ağır yaraladı. Demirci kanlar içerisinde kalırken, Ö.Z. ise olay yerinden kaçtı. Evde bulunanların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Demirci’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve ambulansla hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise kaçan Ö.Z.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan Ö.Z. bugün sevk edildiği mahkeme tarafından ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. ASELSAN'dan 125 milyon dolarlık ihracat anlaşması
  2. Eski eşini tabancayla öldürüp, kendi yaşamına son verdi
  3. Kuşadası açıklarında 10 kaçak göçmen yakalandı
  4. Polonyalı turistin ilk tercihi Türkiye
  5. Küçükçekmece’de müzikholde silahlı çatışma: 1’i polis 2 kişi hayatını kaybetti
  6. Vali Gül: Bina riskli çökme ihtimali var
  7. Kazara kendini vurduğu öne sürülen Merve, kurtarılamadı
  8. Vali Gül: 12 kişinin 5'i kurtarıldı
  9. Hopa'da TIR parkında heyelan: 1 ölü
  10. Eskişehir’de 2 motosiklet çarpıştı: 2 ağır yaralı

© Copyright 2026

DHA