Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Müzikholde silahlı, bıçaklı kavga; işletme müdürü öldü, 4 yaralı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde müzikholde çıkan tabanca ve bıçağın kullanıldığı kavgada eğlence mekanın işletme müdürü hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

ABONE OL
Erol POLAT/ÇAYIROVA (Kocaeli), (DHA)-

Olay, saat 02.00 sıralarında Çayırova ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Caddesi üzerindeki bir müzikholde meydana geldi. Müzikholde alkol alan 7-8 kişilik grup, henüz belirlenemeyen sebeple işletme müdürü Kamuran Ç. ile tartıştı. Tartışma kısa sürede tabanca ve bıçağın kullanıldığı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede ve silah sesleri nedeniyle müşteriler ve panik ve korku içerisinde kaçıştı. Silahlı kavgada Kamuran Ç., Uğur S., Sinan Ç., Cem Ü. ile Bülent Y., kurşunların isabet etmesi ve bıçak darbeleriyle yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ambulansta yaptıkları ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Kamuran Ç. Gebze’deki özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tuzla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan tabancayla göğsünden vurulan Kamuran Ç., tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Silahlı kavgayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, olaya karıştığı belirlenen 2 şüpheliyi İstanbul Pendik’te yakaladı. Konuyla ilgili müzikhol çalışanları ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, polis çok yönlü soruşturma başlattı.



Diğer Haberler

  1. Maltepe'de 3 katı çöken binanın enkazında yakınları bulunanların bekleyişi sürüyor
  2. Bıçaklanan Muhammed'in cenazesi teslim edildi; 12 yaşındaki çocuk gözaltına alındı
  3. Yahşihan Belediyesi'nde yolsuzluk soruşturmasında yeni operasyon 9 gözaltı
  4. 'Yabancılara Yönelik Sosyal Uyum ve Eğitim Yardımları' protokolü imzalandı
  5. Astronotlar Antalya'da uzayın geleceğini konuştu
  6. Otomobilinde yüksek ses sistemi bulunan sürücüye 24 bin lira ceza
  7. Yağ fabrikasındaki yangın 8,5 saatte kontrol altına alındı
  8. Silifke Belediyesi'ne ikinci dalga yolsuzluk operasyonu: 7 gözaltı
  9. Adliyede yargı mensuplarını tanıdığını söyleyerek pazarlık yapan şüpheli tutuklandı
  10. Belgesi bulunmayan makak maymunu koruma altına alındı

© Copyright 2026

DHA