Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Narenciye bahçelerinde hava destekli asayiş uygulaması

Adana'nın Yüreğir ilçesinde meyveleri olgunlaşmaya başlayan narenciye bahçelerinde hırsızlık olaylarının önlenmesi için 300 polis ile asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Polis helikopteri ve dronuyla uygulamaya havadan destek verildi.

ABONE OL
Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) -

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü, ilçenin güneyindeki Doğankent ve Solaklı Mahallelerinde yer alan narenciye bahçelerinde hasat öncesi hırsızlık olaylarının önlenmesi için 300 polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Meyveleri olgunlaşmaya başlayan narenciye bahçesine ekip araçları ve yaya olarak giren polislere helikopter ve drone ile havadan destek verildi. 20 noktada gerçekleştirilen uygulamada bahçelerin çevresinden geçen yollarda trafik denetimi gerçekleştiren ekipler, şüphelendikleri araçları durdurup, arama yaptı. Bölgedeki diğer tarım ürünlerinin ekili olduğu tarlaların da çevresinde uygulama yapan ekipler, hırsızlara göz açtırmadı. Uygulama, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Diğer Haberler

  1. 'Daltonlar suç örgütü' davasının duruşmasında jandarmaya saldırıya soruşturma
  2. Ela Rümeysa Cebeci’nin ek ifadesi ortaya çıktı
  3. Minibüsün çarpmasıyla ölen yayaya, kızı böbreğini vermiş
  4. AK Parti'li Güler: Depremde yıkılan binaların sorumlularıyla ilgili çalışıyoruz
  5. Dekoratif kemerin altında kalan çiftin ölümüne ilişkin davada bayılan sanık hastaneye kaldırıldı
  6. Savcı, eski eşini 55 bıçak darbesiyle öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet istedi
  7. Doğum günü pastasından ölen Remziye’nin ailesi: Sorumlular cezalandırılsın
  8. Çanakkale'de 124 yıl sonra kabrine ulaşılan Necip Paşa anıldı
  9. ‘Amacım öldürmek olsa neden tek el ateş edeyim’ diyen cinayet sanığına müebbet hapis
  10. Ağabeyi ve kuzeninin öldüğü kazada yaralanan Hamit, yaşam savaşını yitirdi

© Copyright 2025

DHA