Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Narkogüç-43' operasyonlarında 305 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 45 ilde düzenlenen 'Narkogüç-43' operasyonlarında 305 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, narkotik suçlarla mücadele kapsamında 45 ilde 'Narkogüç-43' kod adlı operasyonlar yapıldığını belirtti. Buna göre; Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlara 423 ekip, 1435 personel, 1 hava aracı ve 25 narkotik dedektör köpeği katıldı.

Belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı baskınlarda ve yol kontrollerinde 1 ton 661 kilogram uyuşturucu madde ve 417 bin hap ele geçirildi. 305 uyuşturucu taciri ve sokak satıcısı da yakalandı.

Operasyonlara katılan ekipleri tebrik eden Yerlikaya, "Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek" dedi.

Diğer Haberler

  1. Fren yerine gaz pedalına bastı, ziyarete gittiği arkadaşının iş yerine otomobille girdi
  2. Hatay'da döviz bürosuna silahlı saldırı
  3. 150 bin liralık borç kavgası cinayetle bitti
  4. Çatışma ortasında kalan Rümeysa'nın ölümüne ilişkin davada 1 tahliye
  5. Samsun’da iki TIR çarpıştı: 2 yaralı
  6. Tokat'ta sağanak ve dolu yağışı: Ev ve iş yerlerini su bastı
  7. Ankara'da dolu ekili alanları vurdu
  8. Tren, hemzemin geçitte kamyonete çarptı; 1 ölü, 3 yaralı
  9. Eskişehir’de yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı, imam yaralandı
  10. Eskişehir’de belediye başkanına saldıran şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA