Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Nevşehir'de klasik otomobil festivali düzenlenecek

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, klasik otomobil tutkunları için 28-29 Haziran tarihlerinde 'Classic Mercedes Festivali' düzenlenecek.

ABONE OL
Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR (DHA)-

Ürgüp'te 28-29 Haziran tarihlerinde 'Classic Mercedes Festivali' düzenlenecek. Türkiye’nin dört bir yanından festivale gelecek koleksiyoncular özel araçlarını sergilerken, ziyaretçilere de nostalji yaşatacak. Ürgüp Festival Alanı’ndaki (Damsa Çayı) festival boyunca yalnızca araçlar değil, aynı zamanda nostaljik müzikler, tematik stantlar, sokak lezzetleri ile Ürgüp’te zaman yolculuğu sunulacak. Etkinlikte, klasik Mercedes modelleri sergilenecek.

'KLASİK OTOMOBİL TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ'

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, belediye olarak bu tür etkinlikleri desteklediklerini ifade ederek, "Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin ilk elektrikli bisiklet yarışını gerçekleştirdik. Ürgüp’ü sürdürülebilir bir geleceğe taşıma misyonumuzla paralel çalışmalara desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Classic Mercedes Kulübü ile çok güzel bir etkinlik yapacağız. Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasında bu sefer de motor sesleri yükselecek. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz festival, bölgenin güzellikleriyle bir araya gelerek şölen havasında geçecek. Tüm klasik otomobil tutkunlarını Ürgüp’e bekliyoruz" dedi. 


Diğer Haberler

  1. Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti davasında Vahap Canbay: 'Sizi bir daha burada görmeyeceğim dedi silahı doğrulttu'
  2. Kayıp üniversite öğrencisi Hamza'yı arama çalışmaları 4’üncü gününde
  3. Diyarbakır’da 8 yıl önce kapanan dosyada 'töre cinayeti' iddiasıyla 1 tutuklama
  4. Bursa'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu
  5. Eyüpsultan'da pastanedeki gaz kaçağından 6 çalışan etkilendi; 4 katlı bina tahliye edildi
  6. 'Şapkalılar' suç örgütüne operasyon: 4'ü avukat 24 şüpheli adliyeye sevk edildi
  7. Piknikte tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü
  8. Anne-babasının yağmur suyu giderine düştüğünü ihbar etti, gerçek telefonda ortaya çıktı
  9. Tekstil fabrikasındaki yangının zararı 17 milyon avro
  10. Tanju Özcan’ın şoförü tahliye edildi

© Copyright 2026

DHA