Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Oğlu ile balkondan düşerek ölen anne için çalıştığı hastanede anma

MARDİN'de 5 yaşındaki oğlu ile balkondan düşerek hayatını kaybeden laboratuvar teknikeri Semire Aktürk (33), çalıştığı Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde anıldı, meslektaşları çalıştığı birime karanfil bıraktı.

ABONE OL
Salih KESKİN/KIZILTEPE (Mardin), (DHA)

Olay, 6 Mart'ta Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi'nde bir apartmanın 6'ncı katında meydana geldi. İddiaya göre; Semire Aktürk, görme engelli kızı Solin'in balkondan sarktığını fark etti. Aktürk, kızının düşmemesi için koşup, müdahale etmek istedi. Bu sırada Aktürk, kucağındaki oğlu Havvas Roni (5) ve kızı Solin (7) ile balkondan düştü. Semire Aktürk ile oğlu hayatını kaybetti, kızı ağır yaralandı. Solin'in tedavisi sürerken, sağlık çalışanları meslektaşları Semire Aktürk'ü andı.

Mardin Sağlık-Sen Şubesi, Aktürk'ün çalıştığı Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde bir program düzenledi. Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Saruhan ile hastane çalışanları, Aktürk'ün çalıştığı birime karanfil bıraktı. Saruhan, Aktürk'ün sevilen bir laboratuvar teknikeri olduğunu belirterek, "Çocuklarını kurtarmak isterken yüksekten düşerek bir evladı ile hayatını kaybetmesinin acısını hep birlikte yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz. Yoğun bakımda olan kızına Allah'tan şifalar diliyoruz. Başta kederli ailesi olmak üzere tüm sağlık camiamızın başı sağ olsun. Mekanları cennet olsun" dedi.




Diğer Haberler

  1. Vali Gül, ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ programına katıldı
  2. Kırmızı bülten ve kırmızı difüzyonla uluslararası seviyede aranan 20, ulusal seviyede aranan 4 suçlu yakalandı
  3. 'Yüzyılın Konut Projesi' başvurularında son hafta
  4. Iğdır’da 11 kaçak göçmen ve 3 organizatör yakalandı
  5. Otomobil, aynı yöne giden otomobile çarptı; 15 yaşındaki Furkan öldü
  6. Otomobilde ölü bulundu
  7. Denizli'de filtre sistemi üretilen fabrikada yangın
  8. Emine Erdoğan, TOGEM-DER’in ‘Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı’nın açılışına katıldı
  9. Yamaçtan kopan kaya, minibüse isabet etti
  10. Yılbaşı heyecanı; 750 bin kişi tatile çıkıyor

© Copyright 2025

DHA