Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Öğrenci polisler kan ve kök hücre bağışladı

Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde öğrenim gören polis öğrenciler, kan ve kök hücre bağışında bulundu. 45'inci kez kan bağışında bulunan Vali Mustafa Çiftçi'ye plaket verildi.

ABONE OL
ERZURUM,(DHA)

Türk Kızılayı, Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenledi. POMEM salonundaki bağışa öğrenci polisler büyük ilgi gösterdi. POMEM'deki kampanyaya destek veren Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 45'inci kez kan bağışında bulundu. Türk Kızılayı tarafından plaket verilen Vali Çiftçi, kan bağışının önemini anlattı.

Allan sağlık ve sıhhat verdiği müddetçe kan bağışına devam edeceğini belirten Vali Çiftçi, "45'inci kan bağışımı yaptım. 'Her şeyin şükrü kendi cinsinden olur' diye bir söz var. Dolayısıyla sağlığı ve sıhhati yerinde olan bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum.

Çünkü yapılamayan tek ilaç kandır. Bunun tek kaynağı vardır, o da insandır. Türk Kızılayı her yıl en az 3 milyon ünite kana ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı hayırsever ve fedakâr vatandaşlarımızın bağışlarıyla karşılıyor. Sağlığı yerinde olan vatandaşlarımızın kan bağışında bulunmaları, ihtiyaç duyan insanların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çok anlamlı bir bağıştır" diye konuştu.




Diğer Haberler

  1. Diyarbakır'da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
  2. 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 123 şüpheli yakalandı
  3. Hasta taşıyan ambulans ile cip çarpıştı; 5 yaralı
  4. Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda çıkan yangın kontrol altına alındı
  5. Kazada ağır hasar alan otomobilden yara almadan çıktı
  6. Japonya İmparatoru Naruhito'nun doğum günü Ankara’da kutlandı
  7. Kuşadası’nda ruhsatsız silah ve maymun ele geçirildi
  8. Markette silahlı kavga: 3 yaralı
  9. Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde heyelan
  10. İzmir’de tarımsal kalkınma kooperatiflerine operasyon: 13 gözaltı

© Copyright 2026

DHA