Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Oltu’da sağanak sele dönüştü, kara yolu ulaşıma kapandı

Erzurum’un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak yağış, ulaşımda aksamalara neden oldu. Oltu-Yusufeli kara yolu, sel sularının taşıdığı toprak ve taşlar nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı.

ABONE OL
Dursun Murat AYDIN/ OLTU(Erzurum), (DHA)-

Oltu ve Yusufeli’de bugün saat 16.00 sıralarında yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle Oltu’nun Yavalı Mahallesi geçişinde bulunan ikinci tünel önünde sel yaşandı. Sel sularının beraberinde getirdiği taş ve toprak yığını nedeniyle Oltu-Yusufeli kara yolu ulaşıma kapandı. Araçlar ve vatandaşlar tünel içerisinde yaklaşık bir saat beklemek zorunda kaldı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen iş makinelerinin çalışmasıyla yoldaki hafriyat temizlenerek ulaşım yeniden sağlandı. Ekiplerin çalışmasının ardından yol kontrollü şekilde trafiğe açılırken, bölgede yağış nedeniyle olası olumsuzluklara karşı sürücülerin dikkatli olması istendi.

Diğer Haberler

  1. Zonguldak’ta 3 katlı bina çöktü; enkazda kalan 2 kişiden 1’i kurtarıldı
  2. TAV Havalimanları 9 ayda 89 milyon yolcuya hizmet verdi
  3. Milas Belediyesi'ne yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 35'e çıktı
  4. Demans hastası kadın dere kenarında ölü bulundu
  5. Bakan Bolat: Türkiye önemli bir sanayi üretim ülkesi haline geldi
  6. Kız kavgasında rakibini pompalı tüfekle yaraladı
  7. Kağıthane’de park halindeki cipe silahlı saldırı: 1 ölü
  8. Sancaktepe’de haciz işlemi sırasında aracıyla avukata çarpan şüpheli tutuklandı
  9. 37 yıllık ‘Barış Çanı’ çalındıktan 35 gün sonra, 26 bin liraya satıldığı hurdacıda bulundu
  10. Ümitcan'ın bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin davada 5 sanığa hapis cezası

© Copyright 2026

DHA