Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Önce komşusu anne ve oğlunu, ardından büfeciyi öldürdü; vurularak yakalandı

Mersin’de psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Mustafa T. (25), alt kat komşuları Remziye Kaya (50) ile oğlu Mazlum Kaya’yı (26) tabancayla öldürdü. Taksiye binerek bir büfeye giden, tartıştığı işletme sahibi Ahmet Turgut’u da tabancayla öldüren şüpheli, polis ekipleri tarafından vurularak, yakalandı.

ABONE OL
Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)-

Olay, merkez Toroslar ilçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Mustafa T., alt kat komşuları Remziye Kaya ile oğlu Mazlum Kaya’yı bilinmeyen nedenle tabancayla vurdu. Apartmandan çıkıp, taksiye binen şüpheli, Arpaçsakarlar Mahallesi’ndeki bir büfeye gitti. Dolaptan aldığı içkilerle dükkandan ayrılmak isteyen Mustafa T.’ye, büfeci Ahmet Turgut tepki gösterdi. Bunun üzerine Mustafa T., yanında getirdiği tabancayla Ahmet Turgut’u da vurdu. Sokakta bekleyen taksiciye de ateş eden şüpheli, koşarak kaçtı. Taksici ise yara almadan bölgeden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerlerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, apartman dairesinde Remizye ve Mazlum Kaya’nın cansız bedenlerini buldu. Büfede yapılan kontrolde ise Ahmet Turgut’un hayatını kaybettiği belirlendi.

(Fotoğrafta: Ahmet Turgut)

İHTARA UYMAYINCA VURULDU

Bölgeyi abluka altına alan polis, yaya olarak kaçan Mustafa T.’ye ‘Dur’ ihtarında bulundu. Polise direnen şüpheli, vurularak yaralı olarak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli Mustafa T. ise emniyete götürüldü.

Olay yerlerinde yapılan incelemenin ardından Remziye Kaya, Mazlum Kaya ve Ahmet Turgut’un cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Cinayetlerle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

YAKALANDIĞI ANLAR KAMERADA

Mersin’de önce alt kat komşuları Remziye Kaya ile oğlu Mazlum Kaya’yı, ardından da büfeci Ahmet Turgut’u tabancayla öldüren Mustafa T.’nin polis tarafından yakalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde teslim olmakta direnen Mustafa T.’nin, polis tarafından vurulduğu anlar yer aldı. Caddede yaralı halde kaçmak isteyen Mustafa T.’yi, ekiplerin yere yatırarak gözaltına aldığı görüldü.

Diğer Haberler

  1. Sosyal medyada sahte banka reklamlarıyla dolandırıcılık yapan örgüte operasyon: 18 kişi yakalandı
  2. 33 ilde DEAŞ’a operasyon: 233 şüpheli yakalandı
  3. Karabük'te otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp ters döndü: 1 ölü
  4. Mantar toplamak için iki kardeşiyle gittiği ormanda kayboldu
  5. Ataşehir'de motosiklet ile yolcu servisi çarpıştı: 2'si ağır 3 yaralı
  6. Aydın’da park ettiği araç saniyeler içinde alev aldı
  7. Çocuk sürücünün kullandığı otomobil, kamyonetle çarpıştıktan sonra evin duvarına vurdu: 1 ölü, 1 yaralı
  8. Edirne'de Helenistik döneme ait çok sayıda gümüş sikke ele geçirildi; 2 tutuklama
  9. Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  10. Lise öğrencisi kavga ettiği kişi tarafından bıçaklandı

© Copyright 2025

DHA