Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ordu’da denizde kaybolan Haydar'ın cansız bedeni bulundu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 3 gün önce serinlemek için denize girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan fındık işçisi Haydar Karataş’ın (17), balıkçılar tarafından ölü olarak bulundu.

ABONE OL
Mustafa KIRLAK/FATSA, (Ordu), (DHA)

Şanlıurfa'dan Ordu’ya fındık hasadı için gelen Haydar Karataş, Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi’nde serinlemek için 21 Ağustos'ta denize girdi. Bir süre sonra Karataş'ın suda çırpındığını gören çevredekilerden Teyfik Mutlu (55), kurtarmak için denize atladı. Boğulma tehlikesi geçiren Mutlu, vatandaşların da yardımıyla kıyıya çıkarıldı, genç ise gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarıyla bölgeye jandarma, polis, Büyükşehir Belediyesi, AFAD, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgede yapılan arama kurtarma çalışmaları sonuç vermedi.

Bugün öğlen saatlerinde balık avı için denize açılan bir kişi, Perşembe ilçesi Yason Burnu’nun 5 kilometre açıklarında suda cesede rastladı. Jandarma ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Denizden bota alınan cesedin, yapılan incelemeler sonucunda 4 gün önce akıntıya kapılarak gözden kaybolan Haydar Karataş’a ait olduğu ortaya çıktı. Karataş’ın cansız bedeni, cenaze aracına konularak Fatsa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Boynunun üstüne düşen milli jimnastikçinin durumu iyiye gidiyor
  2. Bakan Çiftçi: ALO 199 Çağrı Merkezi, 70 milyondan fazla çağrıyı yanıtladı
  3. Orgeneral Bayraktaroğlu, NATO üyesi ülkelerin genelkurmay başkanları toplantısına katıldı
  4. Ticaret Bakanlığı'ndan 4 farklı bebek ürünü için toplatma kararı
  5. Kreşte 2 yaşındaki çocuğa darp iddiasına takipsizlik kararı
  6. MSB: Suriye’nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü ihlal eden saldırılar kabul edilemez
  7. Beyoğlu'nda tramvay raydan çıktı
  8. AK Parti Emet İlçe Başkanlığı binasına saldırı
  9. Trabzon’da denizde ceset bulundu; Giresun’da selde kaybolan kişiye ait olduğu değerlendiriliyor
  10. Savcıdan izinli gününde 'dur' ihtarına uymayan şüpheliyi öldüren polise, 'meşru müdafaa' talebi

© Copyright 2026

DHA