Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ordu'da kamyonet karla kaplı yolda şarampole yuvarlandı: 6 yaralı

Ordu’nun Gölköy ilçesinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan kamyonetteki 6 kişi yaralandı.

ABONE OL
Emrah GEMİCİOĞLU/ ORDU, (DHA)-

Kaza, saat 12.30 sıralarında Bayıralan Mahallesi’nde meydana geldi. İlker Göl (36) yönetimindeki 52 AGU 294 plakalı kamyonet, karla kaplı yolda karşı yönden gelen bir araca yol vermek amacıyla manevra yaptığı sırada sürücüsünün kontrolünden çıkarak, şarampole yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan sürücü İlker Göl ile kamyonetteki Çiğdem Canlı (38), Emine Canlı (35), Aslı Göl (27), Fatma Göl (37) ve Eda Canlı (24), sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Çiğdem Canlı’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Şarampole yuvarlanan kamyonet ise çekici ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. İzmir'de 'Kardeşi kasten öldürme' suçundan aranan firari hükümlü yakalandı
  2. Malatya'da bahçe yangını yerleşim yerine sıçradı; 2 ahır, 1 ev zarar gördü
  3. Küçükçekmece açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne kurtarıldı
  4. Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı
  5. Aranan şüpheli kaçmak isterken merdivenden düşerek yaralandı
  6. Yaraladığı kişilere otomobiliyle çarpıp kaçan sürücü tutuklandı
  7. Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
  8. Adana’da psikolojik rahatsızlığı bulunan Latife Oğuz, 2 gündür kayıp
  9. Bakırköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü: 2 yaralı
  10. Şanlıurfa’da biber ve patlıcanlarının kaybolduğunu öne sürüp, fırıncıyı bıçakla yaraladı

© Copyright 2026

DHA