Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ordu’da sahte psikolog yakalandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği belirlenen E.E. (44) hakkında yasal işlem başlatıldı.

ABONE OL
Mustafa KIRLAK/ORDU, (DHA)

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) gelen bir ihbar üzerine E.E.’nin diploma ve izin belgesi bulunmadan psikoloji kliniği açarak hastaları tedavi ettiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında E.E.’nin, Yeni Mahalle Bülbül Caddesi’ndeki ‘Bir Bilen Psikoloji’ adı altındaki ofisinde faaliyet gösterdiği tespit edildi. Yapılan incelemede iş yerinin ruhsatsız ve vergi levhası olmadığı ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve diploması bulunmayan E.E., işlemlerinin ardından savcılığın talimatı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada E.E.’nin, Ordu’da katıldığı televizyon programlarında da kendisini eğitimci yazar-psikolog olarak tanıttığı öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 17 gözaltı
  2. Şehit Başçavuş Ferhat Gedik mezarı başında anıldı
  3. Şile'de motosiklet kazasında felç olan eski Türkiye şampiyonu görgü tanığı arıyor
  4. Eşiyle tartışıp evi ateşe verdi
  5. Aydın'daki orman yangını 2'nci gününde
  6. Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı
  7. Giresun’da derede akıntıya kapılan 2 kızının ardından annenin de cansız bedeni bulundu
  8. Irmaktaki adacıkta mahsur kaldı, kendisini kurtaran ekiplerden özür diledi
  9. Ceyhan Nehri'nde kaybolan 2 çocuk için arama çalışmaları 2'nci günde
  10. Evinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilen şüpheli: Bana ait değil, kimsenin günahını alamam

© Copyright 2026

DHA