Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ordu'daki kazada ölen 2 fındık işçisi toprağa verildi, minibüs sürücüsü tutuklandı

Ordu'nun Ünye ilçesinde hafif ticari araç ile çarpışıp devrilen minibüste hayatını kaybeden fındık işçileri Zekiye Şeker (54) ile Tuncay Gümüş'ün (34) cenazeleri toprağa verildi. Yaralanan 14 fındık işçisi, tedavilerinin ardından taburcu edilirken, gözaltına alınan minibüs sürücüsü Sedat Koyun ise tutuklandı.

ABONE OL
Mustafa KIRLAK/ÜNYE (Ordu), (DHA)-

 

Kaza, dün sabah saatlerinde Samsun- Ordu kara yolu Çaybaşı sapağında meydana geldi. Fındık hasadına giden işçileri taşıyan Sedat Koyun yönetimindeki 05 ABG 465 plakalı minibüsle Ahmet Taş yönetimindeki 52 ES 027 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Minibüs takla atıp ters dönerken, hafif ticari araç ise refüje çıktı. Kazada sürücüler ile 18 işçi yaralandı. Ünye, Fatsa ve Terme'deki hastanelere kaldırılan yaralılardan fındık işçileri Zekiye Şeker ile Tuncay Gümüş, kurtarılamadı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Kazada hayatını kaybeden Zekiye Şeker ile Tuncay Gümüş’ün cenazeleri, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak, Ünye ilçesine getirildi. Zekiye Şeker için Yunus Emre Mahallesi’ndeki Saca Camii’nde, Tuncay Gümüş için de Pelitli Yatak Camii’nde cenaze namazı kılındı. Şeker ile Gümüş, öğle vakti kılınan cenaze namazlarının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Yaralı fındık işçilerinden 14’ü taburcu edilirken 2 kişinin tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi. Sürücüler ise tedavilerinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İfade işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Sedat Koyun, çıkarıldığı hakimlikçe 'trafik kurallarını ihlal etmek' suçundan tutuklandı. Hafif ticari araç sürücüsü ise serbest bırakıldı.


Diğer Haberler

  1. 14 yaşındaki kız çocuğuna 'istismar' iddiasına ilişkin açıklama
  2. İran'dan dönen Vanlı öğrenci: Eğitimimize güvenli bir şekilde devam etmek istiyoruz
  3. Kayıp Alzheimer hastasının 5 gün sonra cansız bedeni bulundu
  4. Yüzde 60 engelli raporu olan gaziye 'engelli parkı' cezası
  5. İzmir'de 4 bin 984 sentetik hap ele geçirildi
  6. Adana'da kayıp 13 yaşındaki İklim Nur bulundu
  7. Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti; rapçi Vahap Canbay'ın ifadesi ortaya çıktı
  8. Dünya matematik şampiyonu Lina, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan’da koltuğuna oturmayı istemiş
  9. Öğretmenin taciz suçlamasında okul müdür yardımcısına 3 ay hapis cezası
  10. Yolcu minibüsüyle otomobil çarpıştı: 8 yaralı

© Copyright 2026

DHA