Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Osmaniye aşılamada birinci sırada

Sağlık Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nun güncel verilerine göre, yüzde 87,7 oranla, en çok aşılamanın gerçekleştirildiği il Osmaniye oldu.

ABONE OL
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'na göre, Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Bartın takip etti. Kentte koronavirüs tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler Vali Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla aralıksız sürüyor. Dr. Ahmet Alkan Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlerde Vali Yılmaz, koronavirüsle hep birlikte mücadele etmenin gerektiğini, tedbirlere uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Vali Yılmaz’ın denetimleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık da yer aldı.

‘TÜRKİYE’DE EN İYİ İL OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ

Osmaniye olarak çok iyiye doğru gidildiğini belirten Vali Yılmaz, "Aşılamada Türkiye birincisi olduk. Osmaniyeli hemşerilerime bu hassasiyetlerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Koronavirüs oranında da sayısında da Türkiye’de en iyi il olma yolunda ilerliyoruz. Bunu sürdürebilmemiz için bu hassasiyetimizi devam ettirmemiz lazım. Tedbirlere uymaya, aşılarımızı olmaya devam edeceğiz. Osmaniye olarak koronavirüsü ilk bitiren il olacağız, buna inanıyorum. O inançla çalışıyoruz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Necati Arabacı suç örgütünün yöneticisi Manisa’da yakalandı
  2. Lösemili çocukları taşıyan ‘Umut Treni’ Kayseri'ye geldi
  3. Kütahya'da 54 hastane personeli gıda zehirlenmesi şüphesiyle acil servise başvurdu
  4. Zonguldak’ta otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
  5. SGK 100 sosyal güvenlik denetmen yardımcısı alacak
  6. Golden Global Yatırım Bankası’nın faaliyet izni kaldırıldı
  7. Fatma Betül Sayan Kaya hakkında hazırlanan tutuklamaya sevk yazısı ortaya çıktı
  8. Sakarya’da heyelan nedeniyle mahalle yolu ulaşıma kapatıldı
  9. Sağlık Bakanı Memişoğlu Denizli’de hastane açılışına katılacak
  10. Edirne’de kuvvetli yağış nedeniyle bir evin çatısı çöktü

© Copyright 2026

DHA