Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Osmaniye'deki orman yangınında 3'üncü gün

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, pazar günü çıkan çıkan orman yangını devam ediyor. Yangına havadan müdahale sabah saatlerinde yeniden başladı.

ABONE OL
Kamil ŞEKER/ DÜZİÇİ(Osmaniye), (DHA)

Amanos Dağı'nın eteğindeki Yeşildere köyü Ağlar mevkisindeki sarp arazide, 23 Ekim'de saat 13.00 sıralarında orman yangını çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi ve arazöz sevk edildi. Sarp arazi nedeniyle karadan çalışmanın yapılamadığı yangına, havadan helikopterler ile müdahale ediliyor. Alevlerin alt bölgelere sıçramaması için arazöz ve iş makineleri ile tedbirler de alındı. Dün akşam ara verilen havadan müdahaleye, sabah erken saatlerde yeniden başlandı. 3'üncü gününe giren yangın, 10 hektarlık alanda etkisini sürdürüyor.

KARADAN MÜDAHALE BAŞLADI

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde önceki gün orman yangınının çıktığı Amanos Dağı'nın eteğindeki Yeşildere Köyü Ağlar mevkisindeki sarp araziye ekipler ulaştı. Arazide 10 hektarlık alanda etkisini sürdüren yangına karadan ekipler müdahale ediyor.

Diğer Haberler

  1. Rümeysa öğretmenin ırmakta cansız bedeni bulundu
  2. Konya-Antalya kara yolunda yolcu otobüsü devrildi; 2'si ağır 15 yaralı
  3. İstanbul Havalimanı, günlük 1322 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
  4. İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 51’i geçti
  5. Bayramda otoyol ve köprülerden 12,3 milyon araç geçti
  6. Vali Gül: Okullarımızdaki kitap sayısını 6,5 milyondan 13 milyona çıkardık
  7. 'Kız arkadaşımla neden görüşüyorsun' tartışmasında pompalı tüfekle vurulup, yaralandı
  8. Güngören’de spor salonunu su bastı: Sigorta 105 bin lira ödedi zararımız daha büyük
  9. Fatih'te çöken binada hayatını kaybeden kadının cenazesi ailesine teslim edildi
  10. Rekabet Kurulu'ndan jelibon markasına soruşturma

© Copyright 2026

DHA