Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otel kasasından 485 bin dolar çalındı, 2 kişi tutuklandı

Afyonkarahisar'da bir otelin kasasından 485 bin dolar çaldığı iddiasıyla biri kadın 3 kişi yakalandı. 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

ABONE OL
Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Afyonkarahisar'da bir otelin kasasından 485 bin dolar çalındığı ihbarını değerlendiren polis, şüphelilerin Senem Özkan, Bekir Akyar ve K.Z. olduğunu tespit etti. 3 şüphelinin evlerinde arama yapıldı. Senem Özkan’ın evinde 172 bin 700 dolar, Bekir Akyar’ın evinde 126 bin 700 dolar bulunurken K.Z.'nin evinde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenildi.

3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin "Soygunu nasıl gerçekleştirdiniz" sorusuna şüphelilerden K.Z., "Ben kimsenin bir şeyini çalmadım" karşılığını verdi.

Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüphelilerden Senem Özkan ve Bekir Akyar tutuklanırken, K.Z. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. İçişleri Bakanlığı'ndan yeni yıl tedbirleri için toplantı
  2. Yapımcı Umut Evirgen gözaltına alındı
  3. Batman’da midibüs çekiciye çarptı: 11 yaralı
  4. Kuyumcu soygunu faillerine hapis cezası
  5. Gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı
  6. Otomobil ile çarpışan servis midibüsü devrildi; 13 yaralı
  7. Edirne’de iki ayrı ilçede çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi
  8. TBMM Genel Kurulu'nda Libya tezkeresi kabul edildi
  9. Hırsızlık şüphelileri jandarma operasyonuyla yakalandı
  10. YSK Başkanı Yener'den Ankara Valisi Şahin'e veda ziyareti

© Copyright 2025

DHA