Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otel yangınında ölen Vedat, ikizinin yanında toprağa verildi

Bolu Kartalkaya'daki otel yangınında hayatını kaybeden 5 kişilik Çetiz ailesinin ikiz çocuklarından Vedat Çetiz'in (11) cenazesi, adli tıpta yapılan kimliklendirme çalışmasının ardından aile mezarlığında ikizinin yanında toprağa verildi.

ABONE OL
Aybala MELEK-Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA

Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki 12 katlı Grand Kartal Otel'de çıkan yangında Uzman Doktor Ahmet Çetiz (44) ile öğretmen eşi Habibe (39) ve çocukları Esat (9) ile Sedat (11) ve onun ikizi Vedat hayatını kaybetti. Otelin 11'inci katında konaklayan Çetiz ailesinden 4'ünün cenazesi, önceki gün öğle Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze kayıt numaralarındaki karışıklık nedeniyle kimliği belirlenemeyen ikiz kardeşlerden Vedat Çetiz'in cenazesi ise aile yakınları tarafından Ankara Adli Tıp Kurumu'nda teşhis edildi. İşlemlerin ardından aileye teslim edilen Vedat Çetiz'in cenazesi de daha sonra anne ve babası ile kardeşlerinin yanında toprağa verildi.


Diğer Haberler

  1. RTÜK Başkanı Daniş: Gerçek etki; reyting ile değil, vicdan ve etik duruş ile ölçülür
  2. Hulusi Akar, 'Külliye'de Ramazan' etkinliklerinde imza gününe katıldı
  3. 28 ilde 'siber' suçlara yönelik operasyon; 181 tutuklama
  4. Çatalca'da eşi tarafından öldürülen Gülten Ürkmez son yolculuğuna uğurlandı
  5. Malatya'da altyapı çalışmaları sırasında göçük; 2 yaralı
  6. Hakkari-Çukurca kara yolunda minibüs takla attı: 1’i ağır 4 yaralı
  7. Yol kenarında cesedi bulunan Kadir’i öldüren şüpheli tutuklandı
  8. Diyarbakır’da trenin çarptığı yaya öldü
  9. Ordu'da bir hayırsever, 7 bakkal ve 1 fırında 150 bin liralık veresiye borcu ödedi
  10. Kuyumcuya silahlı soygun girişiminde bulunan şüpheli yakalandı

© Copyright 2026

DHA