Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Oto tamir dükkanında ölü bulunan 2 arkadaş toprağa verildi

Ordu'nun Ünye ilçesinde oto tamir dükkanında cesetleri bulunan Oğuzhan Bölükbaş (25) ile arkadaşı Sami Güzel (24) toprağa verildi.

ABONE OL
Yücel ARSLANTEKE/ÜNYE (Ordu), (DHA)-

Olay, dün sabah saatlerinde Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Oto tamir dükkanının kepenginin tam kapalı olmadığını fark eden komşu esnaf, içeri girdi. Dükkanda bakım ustası olarak çalışan Oğuzhan Bölükbaş ile arkadaşı Sami Güzel'in yerde hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Oğuzhan Bölükbaş ile Sami Güzel'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemede Bölükbaş ile Güzel'in elektrik akımına kapıldıkları tespit edildi. Oğuzhan Bölükbaş'nın, arkadaşı Sami Güzel'in otomobilini tamir etmek için önceki gün saat 21.00 sıralarında birlikte dükkana geldikleri kaydedildi.

İki arkadaş bugün son yolculuklarına uğurlandı. Sami Güzel’in cenazesi, Ünye ilçesi Keş Mahallesi Camisi’nde kılınan namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığında defnedildi. Oğuzhan Bölükbaş da Yüceler Mahallesi’nde toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. ATSO Başkanı Ali Bahar’ın ölümüyle ilgili davada yeniden bilirkişi raporu istendi
  2. Bursa’da güzellik merkezinde 2 kişi başından vurulmuş halde bulundu: 1 ölü, 1 yaralı
  3. İsrail'de 2 Türk gazeteciye gözaltı
  4. Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
  5. Bursa’da okula gönderilmeyen çocuklar devlet korumasına alındı
  6. İstanbul'da suç örgütü üyesi 7 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi
  7. Alperen’in ölümüne ilişkin Adli Tıp raporu çıktı: Ölüm nedeni ‘doğrudan darbe’
  8. İstanbul’da forex dolandırıcılarına operasyon: 64 gözaltı
  9. Eski eşi Bahriye'yi 55 bıçak darbesi ile öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
  10. Şile Belediye Meclisi'nde 'barınak' tartışması: Sokakta hayvan kalmadı ki veterinerlik olarak hepsini öldürdük

© Copyright 2026

DHA