Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otobüs durağındaki şüpheli çanta patlatılmadan müdahale etti

Çanakkale'de otobüs durağında unutulan sırt çantası kısa süreli tedirginliğe neden oldu. Çanta fünye ile patlatılacağı sırada gelen kişi sahibini tanıdığını belirtti. Çanta kontrol edilerek bu kişiye teslim edildi.

ABONE OL
Nedim BAYHAN/ ÇANAKKALE, (DHA)

Olay, saat 14.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi'nde yaşandı. İnönü Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi ek binası önündeki otobüs durağında unutulan bir çanta tedirginlik yarattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölge trafiğe kapatılırken, durakta bekleyenler başka noktalara yönlendirildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından olay yerine gelen bomba imha uzmanı, çantayı fünye ile patlatmak için hazırlık yaptı. Bu sırada çantanın sahibini tanıyan Çağdaş Ünzal, bölgeye geldi. Güvenlik amacıyla çantayı inceleyen ekipler daha sonra tutanak ile çantayı Ünzal'a teslim etti.

'KORKULACAK BİR ŞEY YOK'

Çantanın içerisinde ekmek ve su olduğunu belirten Ünzal "Çantayı patlamadan kurtardık. Çocuk unutunca böyle oluyor, biraz daha dikkat etmek gerekiyor. İçerisinde ekmek ve su var. Çocuk çantası, başka ne olabilir. Korkulacak bir şey yok ama böyle bir şey oldu artık" dedi.

Diğer Haberler

  1. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Libya'daki görev süresinin uzatılmasına ilişkin tezkere kabul edildi
  2. Hırsızlık şüphelileri jandarma operasyonuyla yakalandı
  3. YSK Başkanı Yener'den Ankara Valisi Şahin'e veda ziyareti
  4. Sevgi'yi öldürüp nehre attığı öne sürülen biri kardeşi 3 sanık için savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
  5. Cinayetle yargılanan eski başkan adayından 'itibar' savunması
  6. MİT'ten, DEAŞ'ın intihar eylemcisine operasyon
  7. Çanakkale'deki kazada ölen Neslihan öğretmen ile eşinin babaannesi toprağa verildi
  8. Ümraniye'de 3 katlı binanın çatısında çıkan yangın 2 binaya sıçradı: 4 yaralı
  9. Başakşehir'de bankadan para çeken kişinin çantasını almak istediler; havaya ateş açılınca kaçtılar
  10. Datça'daki sahile vuran balıkların ölüm nedeni kirlilik değilmiş

© Copyright 2025

DHA