Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otobüs şoförü tartıştığı yolcuyu tekme tokat dövdü

İzmit’te, halk otobüsü şoförü, tartıştığı yolcuyu tekme tokat dövdü. O anlar bir yolcu tarafından görüntülendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşımpark tarafından yapılan açıklamada, sürücü hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ABONE OL
Selda Hatun TAN/İZMİT (Kocaeli), (DHA)-

İzmit- Gündoğdu seferini yapan halk otobüsüyle seyahat eden yolcu, ineceği durakta aracın durmadığını iddia etti. Şoförü ise yolcuya düğmeye basmadığını söyledi. Yolcu bunun üzerine bağırıp, şoförün üzerine yürüdü. Şoför aracı durdurdu, tartışma dışarı taştı.

Şoför, elinde poşetler olan yolcuya ardı ardına yumruk ve tekme attı. Araya girenler, şoförle yolcuyu sakinleştirdi. Şoför araca binip seferine devam etti. Olay anı otobüste bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

SÜRÜCÜYE İDARİ SORUŞTURMA

İzmit'te, halk otobüsü sürücüsünün tartıştığı yolcuyu tekme tokat dövdüğü görüntüler üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşımpark tarafından açıklama yapıldı. Sürücü hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtilen yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Daha önce onlarca kez ‘hayata, insana ve canlıya’ dokunarak göğsümüzü kabartan toplu taşıma personelimiz kent halkının daha konforlu ve rahat ulaşım imkanı için yoğun bir tempoyla çalışmaktadır. Ancak çalışma arkadaşlarımızdan bir tanesi ne yazık ki üzüntü veren ve asla tasvip etmeyeceğimiz bir olaya sebebiyet vermiştir. Bugün saat 13.20 sularında Gündoğdu bölgesinde bir sürücümüzün karıştığı hadiseyi üzüntüyle tespit ettik. Asla kabul etmeyeceğimiz ve göğsümüzü çok defa kabartan sürücü arkadaşlarımızı da zan altında bırakan bu davranış için sürücü hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında ise olaya karışan sürücü soruşturma tamamlanıncaya değin görevden el çektirilmiştir. Bu kapsamda başlatılan soruşturma en kısa sürede sonuçlandırılacak ve kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır. Ulaşımpark A.Ş. olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da insana ve canlıya değer veren anlayışımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtmek isteriz. Yaşanılan bu talihsiz olaydan ötürü tüm Kocaeli halkından ve yolcularımızdan özür dileriz."

Diğer Haberler

  1. Antalya'da kamyonet, uçuruma yuvarlandı; aynı aileden 5 kişi öldü, 2 yaralı
  2. Bakan Uraloğlu: Türksat filomuza yeni nesil bir uydu kazandırıyoruz
  3. Sivas'ta otomobil devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
  4. Bakan Kurum, DOA'nın dönüşüm yolculuğunu paylaştı
  5. Şişli’de görme engelli kişi metro raylarına düştü; itfaiye kurtardı
  6. Bakan Uraloğlu: Eskişehir-İstanbul hızlı treni, 62,9 milyon yolcuya hizmet verdi
  7. Aile ve nüfus yapısındaki değişimler düzenli izlenecek
  8. Beyoğlu’nda evinde ölü bulundu; 2008’deki cinayet davasının sanığı olduğu ortaya çıktı
  9. Avcılar'da kavga sırasında bıçak istedi; alamayınca masa ve sandalyeleri devirdi
  10. Cip, yapımı süren köprüden düştü: 2 yaralı

© Copyright 2026

DHA