Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otomobil diğere çarptı; baba ve 2 kızı hayatını kaybetti

Van'ın Muradiye ilçesinde elektrik direğine çarpan otomobilde hayatını kaybeden Vahyettin Fidan ile kızları Gülseren (34) ile Sema Fidan (24) yan yana toprağa verildi.

ABONE OL
Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)-

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Van-Erciş kara yolunun 65'inci kilometresindeki Karahan bölgesinde meydana geldi. Van'dan Erciş ilçesine dönen Vahyettin Fidan yönetimindeki 65 AAZ 700 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu elektrik direğine çarptı. Kazada, sürücü Fidan ile yanındaki kızları Gülseren (34) ile Sema Fidan (24) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Erciş Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

YAN YAN TOPRAĞA VERİLDİLER

Vahyettin Fidan ile 2 kızının cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından bugün ilçeye bağlı Pay Mahalle'nde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Geniş, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu ve yakınları katıldı.



Diğer Haberler

  1. Orman Genel Müdürü Karacabey: Yanan orman alanlarını başka amaçla kullanmak mümkün değil
  2. 2 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı
  3. İstanbul'da suç örgütlerine operasyon: 7 gözaltı
  4. Kuzeninin kullandığı TIR'ın altında kalan Muhammed, öldü
  5. Komşularının evini yakan sanığa 4 yıl 2 ay hapis cezası
  6. Nusaybin’de 6'ncı kattan düşen çocuk, ağır yaralandı
  7. Kuşadası'nda sağanak yaşamı olumsuz etkiledi
  8. Adliye önündeki cinayette baba ve avukat oğlu hakkında verilen karar bozulmuştu; reddihakim talebi
  9. Hiç gitmediği 5 ilden 18 trafik cezası geldi
  10. 62 yaşında Türk vatandaşlığına geçti, askere çağrıldı

© Copyright 2025

DHA