Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Otomobil kanala uçtu; araç üzerine çıkan sürücü halatla kurtarıldı

Adana’da Mehmet Ceviz'in (23) direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, demir korkulukları kırarak sulama kanalına düştü. Otomobilden çıkan Ceviz, çevredekilerin suya sarkıttığı halata tutunarak, kanaldan çıktı.

ABONE OL
Anıl ATAR-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)

Kaza, saat 14.00 sıralarında Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Mavi Bulvar’da meydana geldi. Sürücü Mehmet Ceviz, 01 SU 036 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, demir korkulukları kırarak Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına düştü. Otomobilden çıkan Ceviz, çevredekilerin suya sarkıttığı halata tutunarak, kanaldan çıktı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza anlarını anlatan Ceviz, “Şeridimde yaklaşık 60 kilometre hızla ilerlerken, önüme bir araç kırdı. Frene basıp, diresiyonu çevirdim ama kontrolü sağlayamadım ve suya düştüm. Kapıyı açmak için zorladım. Sonrasında pencereden, otomobilin üzerine çıktım” dedi.


Kanaldaki otomobil, vinçle çıkarıldı.

Diğer Haberler

  1. Kayseri’de kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
  2. Fren yerine gaz pedalına bastı, ziyarete gittiği arkadaşının iş yerine otomobille girdi
  3. Hatay'da döviz bürosuna silahlı saldırı
  4. 150 bin liralık borç kavgası cinayetle bitti
  5. Çatışma ortasında kalan Rümeysa'nın ölümüne ilişkin davada 1 tahliye
  6. Samsun’da iki TIR çarpıştı: 2 yaralı
  7. Tokat'ta sağanak ve dolu yağışı: Ev ve iş yerlerini su bastı
  8. Ankara'da dolu ekili alanları vurdu
  9. Tren, hemzemin geçitte kamyonete çarptı; 1 ölü, 3 yaralı
  10. Eskişehir’de yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı, imam yaralandı

© Copyright 2026

DHA